Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Liteway v létě mám od stříšky odmontovaný zadní díl a se stříškou lze polohovat, překlápět jí jakoby dopředu.
Na vesnici a terén moc nejsou, ale do města fakt v pohodě i ve sněhu se mi s nima jezdí docela dobře.
xxLeninka píše:
Takže mé požadavky:
1.lehké
2.skladné-skládání spíše do deštníku
3.tak abych se s nimi všude vlezla (s concordem se nevejdu ani doma do dveří-rozvor tedy kolem 50cm)
4.stříška která se dá více sklopit (není nutností, dá se dokoupit univerzální)
5.polohování zad i nožiček
6.aspoň trochu slušný košík
7.ideálně kapsa nebo pultík na odkládání věcí
8.aby to zase nebyla úplná chrastítka
multiway mi přijde už dost podobný tomu, co máš, není to nic lehkého na lítačku… to spíš liteway, jsou lehčí.. ale já s chiccem moc spokojená nebyla.. babypoint jsou obecně dost těžké…
spíš bych brala Jané energy, lehké, plně polohovatelné - nohy i záda a skoro do uplného lehu, pohodlné.., skládají se do deštníku, nejsou to chrastítka. nemají ale ty odkládací prostory, ale to právě mívají akorát ty těžké.. místo pultíku můžu doporučit tuhle kapsu , přiděláš na kterýkoliv kočár a je to lehoučké,…
zapp xtra je už docela drahý kočár, osobní zkušenost nemám, jen s kalsickým, který byl super,xtra podle všeho taky, má i lepší stříšku než klasický, více chrání.. košáík se zdá maličký, ale vleze se do něj hodně. nožičky nemá klasicky polohovací, ale vyklopí se potah..
Ahoj holky, chci se zeptat, koupili jsme Casualplay S4 po 1 dítku a zjistili jsme, že tam asi nefunguje aretace předních koleček, kvůli tomu nám paní taky dala i slevu, ale nevíte, jak jednoduše problém vyřešit nebo kolik stojí oprava? Díky!