Rada (přátelství)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
30.11.22 20:01

Rada (přátelství)

Akorát jsem u kamarádky a řešíme problém její 13letá dcera nemá ve škole žádné kamarády. Prostě se s ní nikdo nebaví. Snažila se začít ale nešlo jí to. Dnes jsme začali řešit protože si stěžuje že ostatní chodí ven s kamarádama ale ona je pořád doma protože nemá s kým jít ven A proto nesportuje a nudí se. Nemá někdo nějakou radu nebo vlastní zkušenost? :think: :kytka:. A nemá někdo nějakou zkušenost se šikanou? :P :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
30.11.22 20:29

Otázka je proč se s ní nikdo nebaví. Snažila se začít ale nešlo jí to.. no ono někdy nezbyde nic jiného než za někým jít, říct ahoj a pak se uvidí. Jestli ona čeká že za ní budou chodit, tak je na omylu. Jestli sedí a je taková,,mouchy snězte si mě" pak se nelze divit. Ani já bych se třeba styděla za ní jít, protože by z ní vyzařovalo to, že chce být sama. Ať opravdu si zkusí někoho vyhlídnout, kdo ji bude sympatický, a udělat první krok. A je docela smutné, že dneska se každý ven bojí jít sám. Ať se také naučí být i sama, jen to prospěje. Sportovat může klidně sama, na to nepotřebuje parťáka. A kdo ví, třeba až vyrazí za sportem, s někým se seznámí, ale když bude sedět doma, tak těžko. Do toho se dostane. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
30.11.22 20:30

Napadá mě nějaký zájmový kroužek. Něco co slečnu baví a chtěla by se tomu více věnovat. Je možné, že si prostě s běžnými vrstevníky nemá moc co říct. Je třeba více introvertní, má jiné specifické koníčky. A proto by třeba lépe zapadla mezi děti, které to mají stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.12.22 15:52

Taky si myslím, když píšeš, že nesportuje. Ať začne chodit právě na nějaký sport co má blízko od domova a kamarády si najde hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí