Rada s dárkem pro třídního učitele

225
5.4.12 19:39

Rada s dárkem

Předem zdravím mám kamarádku,která zrovna se svojí třídou ve třetím ročníku vyučáku řeší dárek pro třídního učitele a ted doufám že mě tedy hlavně jim poradíte. Jde o muže o věku okolo 40 let to nevím přesně je sportovní typ učí matematiku,tělocvik a ekologii, nemůžou se stále dohodnout zda nějaký takový zážitek jako je nějaký seskok nebo tak, nebo poslední nápad ted co vím je nějaká obří flaška alkoholu, peněz budou mít okolo 2 700Kč.Snad miněco poradíte předem díky :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
5.4.12 19:48

MY jsme třídní koupili skok s padákem.Bylo jí přes 45 a učila biologii :) A měla z toho velkou radost, přece jen něco takového si člověk sám nekoupí.

• Citovat
  • Upravit
150
5.4.12 19:49

Ahoj, my měli kdysi tentýž problém s dárkem pro učitele tělocviku. Nakonec jsme z něj nenápadně vytáhli, že by potřeboval nové zimní brusle, a tak je také dostal. Do dneška vzpomínám, jak byl opravdu velmi mile překvapený…a tu flašku samozřejmě taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
5.4.12 19:51

taky myslím, že zážitek by byl lepší, než alkohol. Seskok padákem, let balónem, okružní let letadlem, víkend v lázních, pokud má rodinu a máte poblíž ZOO - celoroční vstup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.4.12 19:54

Parádní nápady.Jo takové ty zážitky jsou super s tím souhlasí tak čtvrtka z těch co budou platit ale pak tím že na škole to ted dávali hodně tříd tak chtějí něco jiného a to je teda problém … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
5.4.12 20:24

mrknite sem :-) http://www.zazitky.cz/vip/ já osobně bych seskok padákem nechtěla… bojím se :-) chtělo by to zjistit něco konkrétněji o tom člověku, aby ho to opravdu potěšilo .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.4.12 21:55

Seskok je super, kor když je to tělocvikář. Na ZŠ kde jsem učila, daly děcka seskok svému učiteli a jeho přítelkyni jako dárek k jejich svatbě a fakt si to užili, dokonce odtamtud měli i fotky asnad video. :-) Je to věc, co si člověk sám nekoupí. Na alkohol ať se vykašlou, to není dobrá volba, vypadá to jako taková z nouze ctnost, když není nic lepšího. Jednoznačně ten zážitek - ať už seskok, jízdu rychlým autem na okruhu nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terulínka 98
25.6.13 20:58

Dárek pro učitelku

Jsme na víceletém gymnáziu a 3 studenti včetně mě odcházíme ze třídy, atak jsme chtěli dát něco učitelce na památku, ale nevíme co. Jako třídda už jí společně dáváme lázeňský pobyt a kytku. Poraďte prosím. :*

• Citovat
  • Upravit
73
26.6.13 14:39

A jaký máš rozpočet Teri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.6.13 11:23

Šperk, kniha s věnováním… Pokud není hodně prostředků, myslím, že třeba i taková společná fotka v nějakém hezkém rámečku (a třeba s osobními vzkazy z druhé strany) potěší a je to hezká památka.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rádes
12.11.13 22:18

Já dostal poukaz pro 2 osoby do pivních lázní - super volba. Nic lepšího bych sám nevybral ;-)

• Citovat
  • Upravit
2
21.7.17 12:42

Tak my dneska objednali učitelský kalendář s vtipnými obrázky:
 http://darekproucitele.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie