Rada s krátkým spánkem

Anonymní
8.1.24 13:52

Rada s krátkým spánkem

Ahoj, moje dítě se přes noc budí 2× max 3×. Večer při uspávání se vzbudí po půl h, pohladím a je klid. Přes den spí 30min a nestačí to. Řve, zívá, mne si oči ale nejde douspat. Zkoušela jsem vše. Za stejných podmínek dítě spalo nedávno a to se povedlo 2h a 1h v kuse a bylo to vysmátý miminko. Nechápu to. Přetažením to asi neni. Když spalo dlouho, tak šlo spát po hodině a půl a dnes bylo bdělé okno hodinu a spalo krátce. Snažil se spát dál, ale nejde to.

Nějaká rada? Kdyby pak celý den neřvalo, tak je mi to jedno.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35707
8.1.24 14:15
@Anonymní píše:
Ahoj, moje dítě se přes noc budí 2× max 3×. Večer při uspávání se vzbudí po půl h, pohladím a je klid. Přes den spí 30min a nestačí to. Řve, zívá, mne si oči ale nejde douspat. Zkoušela jsem vše. Za stejných podmínek dítě spalo nedávno a to se povedlo 2h a 1h v kuse a bylo to vysmátý miminko. Nechápu to. Přetažením to asi neni. Když spalo dlouho, tak šlo spát po hodině a půl a dnes bylo bdělé okno hodinu a spalo krátce. Snažil se spát dál, ale nejde to.Nějaká rada? Kdyby pak celý den neřvalo, tak je mi to jedno.

Kolik mu je?
V kočáru spí taky krátce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 14:25

@JancaS84 ano také a věk 4měsíce.

• Citovat
  • Upravit
16227
8.1.24 14:27
@Anonymní píše:
Ahoj, moje dítě se přes noc budí 2× max 3×. Večer při uspávání se vzbudí po půl h, pohladím a je klid. Přes den spí 30min a nestačí to. Řve, zívá, mne si oči ale nejde douspat. Zkoušela jsem vše. Za stejných podmínek dítě spalo nedávno a to se povedlo 2h a 1h v kuse a bylo to vysmátý miminko. Nechápu to. Přetažením to asi neni. Když spalo dlouho, tak šlo spát po hodině a půl a dnes bylo bdělé okno hodinu a spalo krátce. Snažil se spát dál, ale nejde to.Nějaká rada? Kdyby pak celý den neřvalo, tak je mi to jedno.

A šátek, nebo nosítko jsi nezkoušela? U nás teda kočár zabírá od začátku na jedničku. Denně spí venku, má už rok a čtvrt, už je to náš rituál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 14:31

@Dahlia0409 bohužel obojí a ani jedno nesnese a řve dokuď nevyndám.

• Citovat
  • Upravit
53190
8.1.24 14:31

Co znamená „zkoušela jsem všechno“? U nás v různých etapách zabíralo něco jiného. Někdy kočárek, jindy nosítko, jednu dobu jen společné spaní a včasné „zadudlíkování“, nebo jízda autem atd. Tvým úkolem je v tomto náročném období zabezpečit kromě jídla a hygieny hlavně kvalitní spánek, a to všemi možnými způsoby :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 14:39

@unuděná kočár,náruč, kojení, dudlík, auto, nosítko, šátek, šum, postel, postýlka, gauč, swaddler, zavinovačka

• Citovat
  • Upravit
233
8.1.24 14:39

Dodržujete bdělá okna pro tento věk? Nám to pomohlo v tomto věku nastavit spánek a to dokonale. Kolik nabízíte denních spánků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 14:53

@saniska snažím se uspávat po hodině a půl. Teď to stačilo, byl spánel dvě h. Dnes byla únava po hodině a spánek 30min.

• Citovat
  • Upravit
53190
8.1.24 14:54
@Anonymní píše:
@saniska snažím se uspávat po hodině a půl. Teď to stačilo, byl spánel dvě h. Dnes byla únava po hodině a spánek 30min.

Zkus jí ten režim nějak nastolit, úměrně jejím potřebám, na naše děti to hodně fungovalo. A pobav se o tom klidně i s pediatričkou, jestli jí něco nebolí nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.1.24 15:09

Co zuby? Nedeje se tam neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.1.24 15:21
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 bohužel obojí a ani jedno nesnese a řve dokuď nevyndám.

Dalas ho do nositka na spanek?
Za jak dlouho revu jsi vyndala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 16:35

@Lubuch nevidím nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.24 16:35

@Lucie_Sx 3/4h jsem utěšovala a pak vyndala.

• Citovat
  • Upravit
233
8.1.24 19:00

Zkuste takto…1.25 je hodina a patnáct minut, 1.75 je hodina 45 minut…1.5 je klasicky hodinu a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí