Foto: Rada s výsledkem těhotenského testu

Anonymní
4.11.25 15:15

Rada s výsledkem tt

Ahoj holky, potřebovala bych radu s výsledkem tt. První fotka je v limitu a ta druhá asi dvacet minut po limitu. Je to ryska nebo duch? První možný styk byl na konci září a druhý pak ke konci října a asi tři dny po něm jsem dostala MS jen teda byla o dost slabší než obvykle. Jinak je to mama test gs takový ten tyčinkový.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
4.11.25 15:27

Negativní test, menzes, těhotná nejsi. Testy po limitu se vyhazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taconemájméno
4.11.25 15:28
@Anonymní píše: Více

Nic tam není vidět, neplašila bych ani kvůli duchovi, protože dokud není jasně vidět čárka, tak těhotenství neprobíhá.
Já osobně děti nechci, ale když jsem jednou viděla dvě čárky na testu, tak byly velmi zřetelné a na nějaké duchy nevěřím, každé tělo je jiné a test může být vadný. Je zbytečné se stresovat, pokud se nedaří, protože to podle mě jenom zhoršuje fungování těla.
Známá nemohla dlouho otěhotnět, mela nadváhu a neustále se stresovala, že už podle společenské normy by měla mít dítě na světě. Časem jí došlo, že se nato má vyprdnout a najednou do roka od zhubnutí a potom, co se naučila zvládat stres zjistila, že je ve 4 měsíci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.25 15:31

@Janli jo, to já vím ale nevyhazovala jsem to protože mě zajímalo jestli ta čárka bude sílit po nějaké době. Minulý týden jsem dělala od doktora Maxe a tam nebylo vůbec nic ani po dvou dnech, proto mě tenhle dneska překvapil. Ono to na té fotce asi nejde moc vidět ale ta druhá ryska nebo čárka nevím co to je - je celkem zřetelná. Tady možná trochu lepší foto

• Citovat
  • Upravit
6626
4.11.25 15:33

Testy po limitu jsou neplatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
4.11.25 15:39

Já měla vždycky před ms až po limitu ducha a těhotná jsem byla.
Zkus jiný test a ranní moč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.25 15:48

@lucynka25 ja jsem prave MS už mela jen jak říkám fakt slabou. Tak jsem zmatena. A prave nevim jestli tohle je duch nebo jen ryska

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.25 16:10

@Janli ano já tomu rozumím, ale psala jsme zde spíše ze zajímavosti. Proč se tam ta druhá carka vůbec udělala, jestli to podle vás je čárka nebo ryska.

• Citovat
  • Upravit
6626
4.11.25 16:16

Jak test usychá, prosvítá barvivo. Není to čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.25 16:53

@Janli no jasně, ale tak to barvivo se “aktivuje” kdyz to tělo ten hcg hormon vytváří ne? Kdyby nevytvářelo žádný tak by to zustalo úplně bíle. Čtu tady různé diskuze a jsem z toho jelen 8o

• Citovat
  • Upravit
6626
4.11.25 17:05

Nic se neaktivuje. Jen zprůhlední ta papírová vrstva nad barvivem a to udělá ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
4.11.25 18:07

Ta cara se tam udela casto, ja mam natestovano :lol: mozna 100 testu a udela jich to po limitu fakt hodne :) udelat, kdyz nejsou carky, vyhodit a hotovo.
Tohle je jasne negativni test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.25 18:40

@Andul.weber tak to jsi mě celkem uklidnila :lol: já mám právě taky už dost “odtestováno” ale tohle se mi stalo poprvé tak mě jen zajímal názor ostatních

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.25 19:16

Mě přijde, že sex na konci září, to znamená, že celý říjen je 4 týdny + se připočítává 2 týdny, takže bys teď byla 6tt a to už by ti test měl spolehlivě ukázat. Dušíka vidím, ale jak říkám, i kdyby jsi měla v době zařiového sexu ovulaci, tak bys byla dost dlouho na to, aby čárka byla pořádná dálnice. Toto bude spíš vadný kousek, bohužel. A ke konci října ani nemůžeme počítat, to je pár dní. Ale budu držet palce, jestli si miminko přeješ 🍀 :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9285
4.11.25 19:17

Negativní test, nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat