Ráda se seznámím

• Otevřená skupina

Hledám spolutěhulky/maminky z Prahy na pokec i na procházky:) Jestli máš zájem o další kamarádku tak piš :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

169
20.10.11 10:28

Ráda se seznámím

Ahojky ráda bych se seznámila jmenuji se Klára,v Praze bydlím krádce a nikoho tu neznám :-( očekávám chlapečk sem těhotná 23tt…a taky nemám ským poklábosit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1719
22.10.11 22:19

Ahoj,
a kde v praze bydlíš? já na Praze 5.A čekám holčičku v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.10.11 07:45
quatruska píše:
Ahoj,
a kde v praze bydlíš? já na Praze 5.A čekám holčičku v lednu.

Bydlím na praze8 tak kdyby jsi chtela tak e muzeme někdy sejit na kafco :palec: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
23.10.11 16:18

Ahoj,
není problém.Klidně se můžem sejít na kafčo.Ale tento týden to asi nestíhám.V pondělí jdu k doktorce na kontrolu.Takže bude v práci dlouho.V úterý chodím na cvičení a přednášku pro budouci maminy.Ve středu jdu do divadla a ve čtvrtek na pilates.
A odkud jsi? Já jsem původem z Uherského Hradiště.V praze jsem už 6 let.Přijela jsem studovat a už jsem tu zástala.
Termín mám 18.ledna.
A co ty? kdy máš termín a chodíš ještě do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.10.11 14:51
quatruska píše:
Ahoj,
není problém.Klidně se můžem sejít na kafčo.Ale tento týden to asi nestíhám.V pondělí jdu k doktorce na kontrolu.Takže bude v práci dlouho.V úterý chodím na cvičení a přednášku pro budouci maminy.Ve středu jdu do divadla a ve čtvrtek na pilates.
A odkud jsi? Já jsem původem z Uherského Hradiště.V praze jsem už 6 let.Přijela jsem studovat a už jsem tu zástala.

Já bydlela v rakovníku nn do práce už nechodím sem 6 mněsíc 2.unora.. :-) a ke komu chodíš na ginu?potřrbuju se přihlásit sem na gindu protože zatím dojíždím do rakovníka a je už to pro mně unavujcí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
25.10.11 21:22

Ja chodim k pani doktorce Hradecke na prahu 6.Nevim jestli bere nove pacienty,ale můžeš to zkusit.přidávám odkaz na www.strankyhttp://www.ordgyn.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.10.11 09:34
quatruska píše:
Ja chodim k pani doktorce Hradecke na prahu 6.Nevim jestli bere nove pacienty,ale můžeš to zkusit.přidávám odkaz na www.stranky. http://www.ordgyn.cz/

JJ děkuju mi sme se tet vrátili z nemocnice…mněla sem předčasný poslíčky tak sem byla na kapačkách:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
30.10.11 10:43

a už je všechno v pohodě ? ja by jsem s toho byla asi hodně vyděšená.Kde jsi registrovaná v porodnici. Já v Motole.mám to kousek a podle referenci jsou dobří.Tak uvidím v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.10.11 06:57
quatruska píše:
a už je všechno v pohodě ? ja by jsem s toho byla asi hodně vyděšená.Kde jsi registrovaná v porodnici. Já v Motole.mám to kousek a podle referenci jsou dobří.Tak uvidím v lednu.

já na bulovce…toví že em mněla strach..mno bolesti mma furt beru prášky:) ale snad uš to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.10.11 06:57
quatruska píše:

já na bulovce…toví že em mněla strach..mno bolesti mma furt beru prášky:) ale snad uš to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.11.11 11:22
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.11.11 14:05
sunnyho.motylek píše: :mavam: :mavam: :mavam:
:-D :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
11.5.12 08:32

@quatruska já Praha 13 a TP také v lednu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
11.5.12 08:33

@quatruska prosím tě, jak probíhala ta registrace? Vše v pohodě? Musela jsi tam čekat třeba už od šesti ráno nebo je tam nával?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
13.5.12 21:05

Registrace je v pohodě,jenom příjdeš dostaneš razítko a jdeš domů.

@PetulaPl píše:
@quatruska prosím tě, jak probíhala ta registrace? Vše v pohodě? Musela jsi tam čekat třeba už od šesti ráno nebo je tam nával?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny