Řádí teď nachlazení?

624
23.7.22 10:13

Řádí teď nachlazení?

Ahoj, od úterý mě začalo škrábat v krku, ve středu se přidalo chraptění, suchej hnusnej kašel na :poblion: a od včera rýmu jak trám, teplota do 37.Nemáte to teď někdo taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65288
23.7.22 10:18
@Tereza Z píše:
Ahoj, od úterý mě začalo škrábat v krku, ve středu se přidalo chraptění, suchej hnusnej kašel na :poblion: a od včera rýmu jak trám, teplota do 37.Nemáte to teď někdo taky tak?

může to být nachlazení, může to být kovid. ALe řádí všechno, angíny, nachlazení, střevní obtíže, kovid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
23.7.22 10:21

U mě se podobně na přelomu června a července projevoval covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.7.22 10:23

Takhle vypadají mírné příznaky současného covidu, který ano je dost na vzestupu a velmi snadno přenosný, takže začni s antigenem ( koupíš v drogeriích či lékárnách)

Jako tradičně je tu vlna letních angin, ale nejdřív potřebuješ vyloučit ten covid no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4127
23.7.22 10:24

Podobné příznaky a mám covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
23.7.22 10:25
@Ou píše:
Takhle vypadají mírné příznaky současného covidu, který ano je dost na vzestupu a velmi snadno přenosný, takže začni s antigenem ( koupíš v drogeriích či lékárnách)Jako tradičně je tu vlna letních angin, ale nejdřív potřebuješ vyloučit ten covid no.

v drogeriích mají taky test? Já tak koukám na eshopy lékáren a nic moc ke koupi. Jsou převážně ty plivací, což fujky, nechci. Nakonec jsem koupila v nějaké triolékárně nebo jak, ale benu nebo max, kde jsem doted brala, nemají. Což je dost na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21640
23.7.22 10:29

@Tereza Z tohle spíš vypadá na příznaky aktuální varianty covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.7.22 10:36

Já byla nachcípaná na začátku července. Bylo to šílený, teplota, zimnice, pocení, rýma, bolest v krku, motání hlavy. Do dneška mám problém s dýcháním. Dva antigeny negativní, tak těžko říct, jestli to byl covid nebo ne. Ale snad jsem nikoho nenakazila, tak cajk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.7.22 10:37

Já s dětmi máme zánět dutin :roll:

• Citovat
  • Upravit
74217
23.7.22 10:37

Někde jsem četla, že teď se covid projevuje hlavně škrábáním v krku. Nemáš doma testy do zásoby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
23.7.22 10:38

Také jsme nachlazení. A teda testovat se nehodlám a neřeším to. Stejně ti to nic nedá ten test :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.7.22 10:40

Taky si myslim, že jen viróza, podle mě to mam z klimačky v práci. Snad to do úterý bude lepší, to musim do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.7.22 10:51

My to máme doma celá rodina…nejdřív simrani v krku, pak se spustila rýma, pak týden čirá tekutá rýma, pak hustá zelená, teď kašel…občas taková únava, teplotu nemáme…covid negativní…teda aspoň dle antigenu, ale ten jsem měla negativní i v únoru, kdy jsem měla pak pozitivní… PCR…tak těžko říct…ale doufám, že už bude brzy konec, do toho ty vedra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
23.7.22 10:53

@Tereza Z jj taky kamarád měl podobného kolegu co měl „nachlazení z klimy“ a testovat se nešel. Půlka kanceláře pak byla doma pozitivní, jelikož to kreten roznesl. A kdo se jde z okolí testovat, že je „nachkazenej z klimy“, tak je každej pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
23.7.22 11:05

Já se dnes probudila s migrénou a rýmou.. nikam nechodím (jsem na rizikovém), tak rýmu mám asi z těch veder, jinak si to neumím vysvětlit. Pro jistotu jsem si ráno udělala test na covid a je negativní, ufff.. ale raději si ho zítra udělám znovu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex