Rakovina strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
23.2.23 10:23
@Anonymní píše:
Není to žádný žert a není to můj první příspěvek zde, už jsem tu psala víckrát, ale kvůli jiným věcem.

Na psychiatrii chodím, beru slabší AD, Asentru 50 mg na úzkosti. O tomhle jsem tam ještě neřekla.

Takže když jste v posledním stádiu, poznáte to nějak na sobě? Vždyť metastáze neboli a nádor sám o sobě také ne pokud netlačí na nějaký orgán.

Bojím se, že nějaká buňka se špatné rozdělí a je hned problém :-(

tak si nechej navýšit medikaci, očividně to nestačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.23 11:01

Ja nechci umřít co mám dělat proč nemůže existovat aspoň duše? :roll:

• Citovat
  • Upravit
9918
23.2.23 11:12
@Anonymní píše:
Ja nechci umřít co mám dělat proč nemůže existovat aspoň duše? :roll:

Duse je nesmrtelna, precti si Musela jsem zemrit od Anity Moorjani a nebo si najdi videa lidi, co uz tam na te druhe strane byli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.23 11:21

To by bylo moc fajn, pak bych se tolik smrti nebála

• Citovat
  • Upravit
24867
23.2.23 11:23

Já bych chtěla mít vaše starosti. Radujte se, že vám nic není, co já bych za to dala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.2.23 11:43
@Jana525 píše:
Duse je nesmrtelna, precti si Musela jsem zemrit od Anity Moorjani a nebo si najdi videa lidi, co uz tam na te druhe strane byli

Promiň, ale to není důkaz existence duše. Všechny ty klinické smrti nebo zážitky blízké smrti jsou medicínsky vysvětlené pochody mozku. Pokud by někdo obživl po pár dnech či letech a pak podal svědectví, tak se dá říct, že duše existuje, aktuálně je na vodě i vysvětlení „21 gramů“. Respektive možná existují nějaké formy energií (klidně si tomu říkejte duše), otázkou je, ale co taková energie vnímá/cítí, když už nemá tu základnu (mozek) - čili nemá paměť, smyslové synapse atd. Pokud by po smrti měla existovat duše, ale zároveň by byla nefunkční ve smyslu, že bys nebyla schopná si uvědomovat, že jsi to TY, tak k čemu to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.2.23 12:01
@Anonymní píše:
To by bylo moc fajn, pak bych se tolik smrti nebála

Smrt je v pohodě, horší je umírání, zvlášť u té rakoviny to může být kruté, nicméně palitatvivní péče je dnes slušná. Ale pravdu má, už nevím, kdo to tu zmínil, ten co psal, že s takovou si to leda přitáhneš do života. Nevěřím úplně na afirmace nebo zákony přitažlivosti, ale takové to věčné strachování a zaobírání se tím na denní bázi, ti tu rakovinu ve finále spustí, protože stres je obří faktor pro spoustu nemocí, do toho se klidně může přidat problémový spánek (blbě se ti usíná skrz ty úzkosti, případně spíš nekvalitně) a máš další bod ohrožující zdraví. Stres a nedostatek spánku ti může způsobit nejen onko onemocnění, ale klidně i nějaké to srdeční, takže ve svým zájmu s tím pracuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
23.2.23 12:17

Dobrý den,

děkuji za označení, diskuzi zatím nechávám, budeme sledovat :andel:

Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
23.2.23 12:34
@GerveisaOdZoly píše:
Promiň, ale to není důkaz existence duše. Všechny ty klinické smrti nebo zážitky blízké smrti jsou medicínsky vysvětlené pochody mozku. Pokud by někdo obživl po pár dnech či letech a pak podal svědectví, tak se dá říct, že duše existuje, aktuálně je na vodě i vysvětlení „21 gramů“. Respektive možná existují nějaké formy energií (klidně si tomu říkejte duše), otázkou je, ale co taková energie vnímá/cítí, když už nemá tu základnu (mozek) - čili nemá paměť, smyslové synapse atd. Pokud by po smrti měla existovat duše, ale zároveň by byla nefunkční ve smyslu, že bys nebyla schopná si uvědomovat, že jsi to TY, tak k čemu to je?

Hele kazdy vnima zivot jinak, ja vim svoje a nemam potrebu nekomu neco dokazovat, at si kazdy veri v co chce, dulezite je prozit tady ten kratky usek zivota v radosti a stesti a pokud nekomu pomuze verit v nesmrtelnost duse, tak je to fajn prece.

Ja jsem clovek ktery naprosto postrada logicke mysleni a vse je pro me propojene a vse je pro me o energiich, takze vidim veci kolem nas jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
23.2.23 12:37
@GerveisaOdZoly píše:
Promiň, ale to není důkaz existence duše. Všechny ty klinické smrti nebo zážitky blízké smrti jsou medicínsky vysvětlené pochody mozku. Pokud by někdo obživl po pár dnech či letech a pak podal svědectví, tak se dá říct, že duše existuje, aktuálně je na vodě i vysvětlení „21 gramů“. Respektive možná existují nějaké formy energií (klidně si tomu říkejte duše), otázkou je, ale co taková energie vnímá/cítí, když už nemá tu základnu (mozek) - čili nemá paměť, smyslové synapse atd. Pokud by po smrti měla existovat duše, ale zároveň by byla nefunkční ve smyslu, že bys nebyla schopná si uvědomovat, že jsi to TY, tak k čemu to je?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
23.2.23 12:37
@Anonymní píše:
Není to žádný žert a není to můj první příspěvek zde, už jsem tu psala víckrát, ale kvůli jiným věcem.

Na psychiatrii chodím, beru slabší AD, Asentru 50 mg na úzkosti. O tomhle jsem tam ještě neřekla.

Takže když jste v posledním stádiu, poznáte to nějak na sobě? Vždyť metastáze neboli a nádor sám o sobě také ne pokud netlačí na nějaký orgán.

Bojím se, že nějaká buňka se špatné rozdělí a je hned problém :-(

@Ou
50mg asentry je podle me hodne mala davka?

Musis o tom rici doktorovi, vzhledem k tomu na co se tady porad ptas tak bys potrebovala mozna zacit navysovat. Nemacenu se tim zaobirat cely zivot. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.23 13:01

Snažím se myslet na něco jiného. Dost se bojím, jak kamarádovi vyjdou výsledky. Doufám, že rezonance není 100% :,(

• Citovat
  • Upravit
338
23.2.23 13:24
@Jana525 píše:
Hele kazdy vnima zivot jinak, ja vim svoje a nemam potrebu nekomu neco dokazovat, at si kazdy veri v co chce, dulezite je prozit tady ten kratky usek zivota v radosti a stesti a pokud nekomu pomuze verit v nesmrtelnost duse, tak je to fajn prece.Ja jsem clovek ktery naprosto postrada logicke mysleni a vse je pro me propojene a vse je pro me o energiich, takze vidim veci kolem nas jinak.

Ale jo, však si věř, čemu chceš, jen osobně nevěřím, že „energie - čili v tvém podání duše“ má vědomí, paměť apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
23.2.23 13:58

Moje máma, babička i prababička měly rakovinu prsu. Prababička na ni zemřela, máma měla agresivní typ. Vlastně to mám spočítané. Ale musím žít dál. Chci se domluvit s doktorkou na testech a kontrolách prsou. Podle výsledku testů možná preventivní odstranění prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí