Bolest břicha při antibiotikach amoksiklav ?

Anonymní
22.2.23 09:53

Bolest břicha při antibiotikach amoksiklav ?

Dobry den,
nemáte prosím někdo zkušenosti z obtížemi po dobrani antibiotik amoksiklav?
Minuly týden jsem 7 dni brala antibiotika na spalovou anginu co jsem chytla od syna. A v lednu na anginu + zánět dutin - ale to byla jiná antibiotika a nic mi nebylo.
Minuly pátek jsem dobrala léky a už tak 2 dny než jsem dobrala mě bolelo břicho. Prujem, křeče, ale vždy jen chvíli.
Ale tenhle týden mám bolesti žaludku, pocit na zvracení před jídlem a nebo až po. každý den aspoň jednou zvracim a to se mi uleví, ale bolest přetrvává. Ale třeba v úterý mi bylo zle tak hodinu dopoledne. Včera cely den nic jedla jsem, měla kafe cely den vše v pohodě a pak jsem si dala večeři rýži s trochou omáčky a pak to přišlo, vyzvracela jsem to a docela Dobry. Ale v noci mě probudila bolest žaludku. Vzala jsem si rennie a zabralo, usnula jsem. A probiotika taky beru a prujem už nemám, v tom problém není 8o
Neměli jste taky něco takového po antibiotikach?
Mám strach, ze mě pošle MUDr na gastro 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76817
22.2.23 10:22
@Anonymní píše:
Dobry den,
nemáte prosím někdo zkušenosti z obtížemi po dobrani antibiotik amoksiklav?
Minuly týden jsem 7 dni brala antibiotika na spalovou anginu co jsem chytla od syna. A v lednu na anginu + zánět dutin - ale to byla jiná antibiotika a nic mi nebylo.
Minuly pátek jsem dobrala léky a už tak 2 dny než jsem dobrala mě bolelo břicho. Prujem, křeče, ale vždy jen chvíli.
Ale tenhle týden mám bolesti žaludku, pocit na zvracení před jídlem a nebo až po. každý den aspoň jednou zvracim a to se mi uleví, ale bolest přetrvává. Ale třeba v úterý mi bylo zle tak hodinu dopoledne. Včera cely den nic jedla jsem, měla kafe cely den vše v pohodě a pak jsem si dala večeři rýži s trochou omáčky a pak to přišlo, vyzvracela jsem to a docela Dobry. Ale v noci mě probudila bolest žaludku. Vzala jsem si rennie a zabralo, usnula jsem. A probiotika taky beru a prujem už nemám, v tom problém není 8o
Neměli jste taky něco takového po antibiotikach?
Mám strach, ze mě pošle MUDr na gastro 8o

mně se to zdá už na braní těch antibiotik dlouho, to bude jiná příčina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
22.2.23 10:22

Dcerka to měla taky a měla streptokoka stále v sobě.. byla jsi na kontolních výtěrech? Moje holky měly teď po sobě 3× angínu a ty bolesti měla takové, že jsem myslela už na slepák, jela jsem s ní na pohotovost, kde jí udělali streptest a byl znovu pozitivní, ulevilo se jí až pár dní po braní dalších antibiotik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
22.2.23 10:58

Já se vyjádřím jen k léku samotnému - když na něj má dcera dostala brutální reakci a vezla nás rychlá, tak jsem pak při hospitalizaci pročítala recenze a dočetla jsem se, že se Amoksiklav docela špatně snáší a že spousta lidí měla různé reakce. Pročítala jsem to tenkrát tady. Byly tady i fotky dětí dost hrozně osypaných. Dcera byla taky, bylo to něco příšerného, co udělala jedna tableta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
22.2.23 11:21

Měla jsem reakci po augmentinu, myslela jsem tenkrát, že mi odejdou játra a ledviny do věčných lovišť. Průjem, křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí