Jak vyléčit hodně prasklý nehet

16
22.2.23 00:34

Jak vyléčit hodně prasklý nehet

Ahoj :mavam:.
Prosím o radu.
Už asi cca rok si lepim kupované umělé nehty. Ty lepidla co jsou k nehtum přibalená nepoužívám, protože to většinou vydrží tak hodinu, než začnou postupně upadávat. Kupuji lepidla zvlášť na to určené a nikdy jsem neměla nějak zvlášť zničené svoje nehty. Před měsícem jsem ale koupila nějaké humus lepidlo, co mi z nehtů udělalo úplně lámavé papírky. Na palci se mi dokonce nehet rozpůlil, až mi z něj tekla krev a do teď rýha pořád praská. Koupila jsem si už aji přípravek na zničené nehty přímo po gelovkach, ale asi tím, že je rána hluboká, to mělo opačný efekt než léčivý. I když se za takové nehty stydím, přikládám nehezké foto a budu ráda za každou vaši radu, jak ho dát znova dokupy. Děkuji 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35919
22.2.23 00:52

S tím bych šla k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
22.2.23 01:00
@Hanulis95 píše:
Prosím o radu.
Už asi cca rok si lepim kupované umělé nehty. Ty lepidla co jsou k nehtum přibalená nepoužívám, protože to většinou vydrží tak hodinu, než začnou postupně upadávat. Kupuji lepidla zvlášť na to určené a nikdy jsem neměla nějak zvlášť zničené svoje nehty. Před měsícem jsem ale koupila nějaké humus lepidlo, co mi z nehtů udělalo úplně lámavé papírky. Na palci se mi dokonce nehet rozpůlil, až mi z něj tekla krev a do teď rýha pořád praská. Koupila jsem si už aji přípravek na zničené nehty přímo po gelovkach, ale asi tím, že je rána hluboká, to mělo opačný efekt než léčivý. I když se za takové nehty stydím, přikládám nehezké foto a budu ráda za každou vaši radu, jak ho dát znova dokupy. Děkuji 8o

To je normálně na žalobu za takový produkt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
22.2.23 01:38

@Hanulis95 Tady ti bohužel nic jiného nepomůže, než to nechat odrůst. Hlavně už na to nic nelepit. Ty jsi si strhala jednotlivé vrstvy nehtu a ty nejdou ničím obnovit. Na tu prasklinu by pomohlo překrytí gelem (přestalo by to bolet), ale je tam velká pravděpodobnost, že by se to mohlo odchlípnout a pak by tam pod tím mohlo začít něco růst…
Dobrá zpráva je, že lůžko vypadá v pohodě a nepoškozené, tak by ta prasklina měla odrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
22.2.23 01:52

Ja bych valila k doktorovi, ta prasklinka je okolo zacervenala, aby se tam netvoril zanet…
Je mozny pridat fotku toho lepidla? Kdo ho proboha vyrabi….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.2.23 05:53

Zabrousit a Framykoin. Žádný gel na to, musí to dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
22.2.23 06:15

Prijde mi to i zanicene okolo prstu, mozna zblizka. Dezinfikovala bych to, ta ryha je cervena a nechala to odrust. Coz potrva par mesicu, ale nic na to urcite dal nelepit. Tp se nezahoji jen tak. Jde o to, aby se tam nedostal uanet, uz ted je to zacervenale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
22.2.23 06:34

Vydezinfikovat a nic na to napatlat, musí se to nechat odrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42211
22.2.23 06:41

Vydezinfikovat, zabrousit ty ostré části nehtu, aby se nezatrhnul a nechat odrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
22.2.23 06:45
@Hanulis95 píše:
Prosím o radu.
Už asi cca rok si lepim kupované umělé nehty. Ty lepidla co jsou k nehtum přibalená nepoužívám, protože to většinou vydrží tak hodinu, než začnou postupně upadávat. Kupuji lepidla zvlášť na to určené a nikdy jsem neměla nějak zvlášť zničené svoje nehty. Před měsícem jsem ale koupila nějaké humus lepidlo, co mi z nehtů udělalo úplně lámavé papírky. Na palci se mi dokonce nehet rozpůlil, až mi z něj tekla krev a do teď rýha pořád praská. Koupila jsem si už aji přípravek na zničené nehty přímo po gelovkach, ale asi tím, že je rána hluboká, to mělo opačný efekt než léčivý. I když se za takové nehty stydím, přikládám nehezké foto a budu ráda za každou vaši radu, jak ho dát znova dokupy. Děkuji 8o

Takhle hnusný nehty nemám ani já a to se hrabu v autech :mrgreen:
Nechápu potřebu si lepit něco dalšího na nehty a ještě k tomu doma kdoví jakým produktem co žere za živa :nevim:
Stáli za to ušetřené peníze za salón a teď ještě takové hnusné nehty? :nevim: a to se vyplatí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
22.2.23 06:51

@JiříkMazlík to ji urcite pomuze takova informace, na to se neptala. Spis se po takovem komentari zacne vic stydet a odrust to nenecha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
22.2.23 09:39

Já bych to mazala propolisovou mastí a nechala odrůst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
22.2.23 10:10

Musíš nechat odrůst..jestli by se s tím začalo cokoliv podezřelého dít, letěla bych doktorovi, nebo aspoň do lékarny.
Jinak bych na tvém místě začala brát nějaké vitamíny, nechala ty nehty odrůst komplet a začala znovu a lépe s čistým štítem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.2.23 11:37

@JiříkMazlík moc děkuji, za informaci, kterou vím taky a stydím se za to, proto tady prosím o rady, ať to mám co nejrychleji ok, ale jako vždy se najde nějaký chytrý blbec, co si musí rypnout.
Jinak jsem vyučená kosmetička, takže bych si nějaké sracky na nehty nepatlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.2.23 11:49

Všem tady moc děkuji za rady, určitě vyzkouším a doufám, že něco zabere. :roll: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí