Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem často nemocná. Když mám pocit že na mě něco „leze“ tak s tím nic už neudělám i když beru vitamíny atd. Nevíte co by mohlo pomoct? Teď mám pocit že na mě něco „leze“ pálení v nose rýma atd. Nevíte co by mohlo tohle zastavit? Vím že rýma nic není ale je to nepříjemné ještě když to mám tak často.
to až někdo vymyslí, tak je to na Nobelovku,
jinak - zkus Preventan Acut
My bereme v takové situaci vitamin c, ale sypaný, dá se koupit ve fitku. Normálně do skleničky jednu vrchovatou lžičku a zamíchat. Nám to pomáhá.
Dlouhodobe dbat na kvalitni stravu a vyzivu, aby telo melo dost vitaminu, ktere jsou potreba pro spravnou funkcni imunitniho systemu (ne jen vitamin C)
a poradne se oblekat ![]()
Dávám si acylpirin když cítím že něco přichází…stačí dva dny a jsem ok…
@alisekR píše:
My bereme v takové situaci vitamin c, ale sypaný, dá se koupit ve fitku. Normálně do skleničky jednu vrchovatou lžičku a zamíchat. Nám to pomáhá.
Fakt celou lžičku?
Kolik je to mg vitaminu nevíš?
Mě už párkrát vylízalo z nachlazení Oscilococsinum..ale někdy taky ne ![]()
@Lucie_Sx píše:
„Beru vitaminy“ znamena co a kolik?
Tak beru zinek, vitamin D, vitamin C, hlivu ustricnou, zelezo a pak normálně zeleninu a ovoce
@Anonymní píše:
Tak beru zinek, vitamin D, vitamin C, hlivu ustricnou, zelezo a pak normálně zeleninu a ovoce
No a kolik?
Bezne doporucene davky jsou k nicemu.
Ja treba beru prvni tri dny 4000 mg cecka a 50 mg zinku.
Ahoj, jsem často nemocná. Když mám pocit že na mě něco „leze“ tak s tím nic už neudělám i když beru vitamíny atd. Nevíte co by mohlo pomoct? Teď mám pocit že na mě něco „leze“ pálení v nose rýma atd. Nevíte co by mohlo tohle zastavit? Vím že rýma nic není ale je to nepříjemné ještě když to mám tak často.