Časté močení - proč?

19
21.2.23 07:47

Časté močení - proč?

Ahoj, poslední asi týden - dva, vlastně od ovulace (nesnažíme se o mimčo, ale vím kdy byla :D ) chodím strašně často na malou.. Chodím někdy i v noci a to se mi dřív nestavalo. :think:
A tak se ptám na zkušenosti CO TO JE? :D
Těhotenství? Muže to být přicházející menstruace? (mám ji mít každým dnem) Nebo jsem někde prochladla? Ale nic mě nepálí ani nebolí..
Vím ze nejste doktoři, jen se ptám na zkušenosti :D
Díky ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76715
21.2.23 07:51
@Fialka000 píše:
Ahoj, poslední asi týden - dva, vlastně od ovulace (nesnažíme se o mimčo, ale vím kdy byla :D ) chodím strašně často na malou.. Chodím někdy i v noci a to se mi dřív nestavalo. :think:
A tak se ptám na zkušenosti CO TO JE? :D
Těhotenství? Muže to být přicházející menstruace? (mám ji mít každým dnem) Nebo jsem někde prochladla? Ale nic mě nepálí ani nebolí..
Vím ze nejste doktoři, jen se ptám na zkušenosti :D
Díky ;) :kytka:

uvažuješ špatným směrem - časté močení je zánět močových cest, močového měchýře, snad ne ledvin - kup si Blokurimu a udělej si kúru, hodně pij čaj a nealko nápoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.2.23 07:54

@stinga Jde mít zánět aniž by mě něco bolelo? :think: Piju právě jen čistou vodu, za ty poslední týdny jsem měla snad jednou džus a sklenku coly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76715
21.2.23 07:58
@Fialka000 píše:
@stinga Jde mít zánět aniž by mě něco bolelo? :think: Piju právě jen čistou vodu, za ty poslední týdny jsem měla snad jednou džus a sklenku coly..

no to v podstatě nevím, my právě v rodině babička, já, dokonce už i 6letá dcera, když máme tohle časté močení bez příznaků, saháme po té Blokurimě, zatím nám to vždy zabralo,
babička dříve vždy volávala praktické lékařce o antibiotika, dokud Blokurimu neznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.2.23 08:41

@stinga Hmm, tak uvidím, dám tomu ještě pár dní a kdyžtak zkusím koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
21.2.23 08:46

Já jsem chcala jak koroptev na začátku těhotenství 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.2.23 08:51

@TeSudička Hned par týdnu po oplodnění? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
21.2.23 12:38

Já to mám před menstruací dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.2.23 13:09

@Kacetka954 Mně se to právě ještě nikdy nestalo.. ale třeba je to opravdu tím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
21.2.23 15:01

Taky bych to viděla na problémy s močovým měchýřem, možná menší zánět. Zkus pít urologické čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí