Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, poslední asi týden - dva, vlastně od ovulace (nesnažíme se o mimčo, ale vím kdy byla
) chodím strašně často na malou.. Chodím někdy i v noci a to se mi dřív nestavalo. ![]()
A tak se ptám na zkušenosti CO TO JE? ![]()
Těhotenství? Muže to být přicházející menstruace? (mám ji mít každým dnem) Nebo jsem někde prochladla? Ale nic mě nepálí ani nebolí..
Vím ze nejste doktoři, jen se ptám na zkušenosti ![]()
Díky
![]()
@Fialka000 píše:
Ahoj, poslední asi týden - dva, vlastně od ovulace (nesnažíme se o mimčo, ale vím kdy byla) chodím strašně často na malou.. Chodím někdy i v noci a to se mi dřív nestavalo.
A tak se ptám na zkušenosti CO TO JE?
Těhotenství? Muže to být přicházející menstruace? (mám ji mít každým dnem) Nebo jsem někde prochladla? Ale nic mě nepálí ani nebolí..
Vím ze nejste doktoři, jen se ptám na zkušenosti
Díky![]()
uvažuješ špatným směrem - časté močení je zánět močových cest, močového měchýře, snad ne ledvin - kup si Blokurimu a udělej si kúru, hodně pij čaj a nealko nápoje
@stinga Jde mít zánět aniž by mě něco bolelo?
Piju právě jen čistou vodu, za ty poslední týdny jsem měla snad jednou džus a sklenku coly..
@Fialka000 píše:
@stinga Jde mít zánět aniž by mě něco bolelo?Piju právě jen čistou vodu, za ty poslední týdny jsem měla snad jednou džus a sklenku coly..
no to v podstatě nevím, my právě v rodině babička, já, dokonce už i 6letá dcera, když máme tohle časté močení bez příznaků, saháme po té Blokurimě, zatím nám to vždy zabralo,
babička dříve vždy volávala praktické lékařce o antibiotika, dokud Blokurimu neznala
@stinga Hmm, tak uvidím, dám tomu ještě pár dní a kdyžtak zkusím koupit ![]()
@Kacetka954 Mně se to právě ještě nikdy nestalo.. ale třeba je to opravdu tím ![]()
Taky bych to viděla na problémy s močovým měchýřem, možná menší zánět. Zkus pít urologické čaje.