Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky omlouvám se zas za dotaz, ale prostě někdy mi fakt nejde nepanikarit.Mela jsem mobil v nabíječe ležela jsem pod dekou a jak sem vstala, tak sem vzala mobil do ruky a chtěla odpojit od nabíječky, a jak sem se dotkla toho tak sem dostala ranu stiplo to, bylo to podobné jak kdyz statika kopne, ale nevím, právě když to byla nabíječka, tak to adi statika jen být nemohla že? Asi to bylo od té nabíječky elelktrina, ale pak sem to odpojila a ní mě už nekoplo, tak nevím, trochu mám strach jestli to nemohlo něco udělat, vím že sem uze něco objevit i později, se srdcem atd tak toho se bojím trochu,.Myslíte zebyto mohla být i statická elktrina když sem byla pod dekou zeto mohlo být stoho nebo kdyby to byla, normálně kopnuti elektřinou, jestli byto mělo být vklidu, stalo se někomu něco takového dekujisnad za uklidnění a prosím nenadavejte mi
Tak to bylo praštění zadku do ledníce, pak o větev a teď tě kopla elektřina, co bude příště?
@mamule42 píše: Více
To je zase ona? Okolí to s ní musí mít těžké.
Zrovna dneska jsem taky dostala pecku, když jsem vytahovala ze zásuvky kabel od vysavače, dokonce i jiskry vylítly… A žiju ![]()
@Nany486 píše: Více
Umělohmotní deka = statická elektřina, která se vybila přes nabíječku. ![]()