Ranní krvácení v 7tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
18.6.23 08:54

Ranní krvácení v 7tt

Pěkný den přeji,
Včera, v sobotu ráno, při malé ranní návštěvě toalety jsem při utření našla na toaletním papíru světle červenou, asi 3× jsem utřela míň a míň té červené a od té doby byl klid.
Trochu mě to znepokojilo, na kontrolu a UZ jsem objednaná až ve čtvrtek 22.6.

Stalo se to taky někomu? Nechci panikařit ale nervózní jsem.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
417
18.6.23 09:02

Takhle se mi to nestalo, já špinila a slabě krvácela dva dny a musela mít intimku, do toho bolesti břicha celý den, ne silné ale nepříjemné, nakonec jsem skončila v nemocnici byl to potrat. U tebe to nemusí nic znamenat, ale pro tvoji jistotu bych zítra zavolala na gyndu a zeptala se, ona ti řekne co a jak a jestli máš přijít dříve na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
18.6.23 09:04

Může to něco znamenat a nemusí to znamenat vůbec nic…hodně žen takhle na začátku zakrvaci, zašpiní..obvykle je to třeba z toho jak je vše prokrvené…často ani lékař pro vyšetření nenajde zdroj…někdy je to hematom tam se pak dodržuje klidový režim…a někdy bohužel to znamená počínající potrat…každopádně pokud se teď nic neděje tak nepanikar…odpočívej…na kontrole se uvidi…pokud by se krvácení objevilo znovu a k němu ještě navíc třeba bolesti, křeče zajela bych na pohotovost i když popravdě pokud by to byl počínající potrat tak s tím stejně nikdo nic nezmůže…nicméně držím palce ať je vše vporadku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
18.6.23 09:53
@Kača 92 píše:
Pěkný den přeji,
Včera, v sobotu ráno, při malé ranní návštěvě toalety jsem při utření našla na toaletním papíru světle červenou, asi 3× jsem utřela míň a míň té červené a od té doby byl klid.
Trochu mě to znepokojilo, na kontrolu a UZ jsem objednaná až ve čtvrtek 22.6.

Stalo se to taky někomu? Nechci panikařit ale nervózní jsem.

Děkuji

Vše je mnohonásobně prokrvené, stačí aby praskla nějaké cévka a stane se to, co se stalo tobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
18.6.23 10:41

Občas se to stát může, ale kdyby se to více opakovalo nebo začaly bolesti bříška určitě si zavolej hned na gyndu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.6.23 06:50

Děkuji za rady, uklidnilo mě to, zatím je vše v pořádku, uvidím na kontrole ve čtvrtek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
19.6.23 09:24

@Kača 92 měla jsem to taky takhle na začátku. Byl to drobný hematom, špinila jsem 3 týdny a od té doby ani jednou, nyní jsem 31+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.6.23 11:50

Tak včera odpoledne zase na toaletním papíru krev, dneska jsem raději zavolala a zašla na kontrolu. Pro jistotu i když sestřička říkala, že se to může stát tak jistota je jistota a šla jsem. Kontrola dopadla v pořádku. Už šlo vidět i bijící srdíčko :srdce:
Jsem ráda, že jsem šla na kontrolu dříve, hned se cítím klidnější.
Pak doktor mi předepsat ještě Utrogestan.
Jinak dnes po kontrole 7+5 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky