Předčasný porod a jak vám začínal?

Anonymní
17.6.23 12:01

Předčasný porod a jak vám začínal?

Zajímalo by mě, kdo z vás rodil předčasně, jak se vám porod rozbíhal?
Jaké jsme měly třeba i pár dní před tím pocity?
Mě hrozí a už tak třetí den, mám vždy k večeru a občas ráno bolesti v podbřišku. (pocit jako před menstruací). Někdy to trvá v kuse třeba 20 minut a pak to odezní, někdy zase jen 5 minut. Občas cítím i bedra. Dnes se k tomu přidal i hrozná bolest spodku, hlavně když třeba vstanu, cítím ohromný tlak a trvá mi, než to rozejdu.
Zajímá mě, jestli jste nějaké z těchto příznaků měly třeba taky, nebo jak to přicházelo. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
98
17.6.23 12:30

Zdravím. A kdo řekl, že předčasný porod hrozí? Jaký je to týden teď? Ke konci těhotenství jsou tyhle bolesti normální. Pamatuju si, že jsem jednou měla tak hnusný bolesti spodku, že už mě skoro manžel vezl do porodnice. A v termínu to rozhodně nebylo. Tělo se připravuje na porod a zvětšování dělohy a roztahování vazů a všeho možnýho prostě občas bolí jak čert. Pokud je to už hodně, zajela bych si klidně na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.23 12:36

@Any219 samozřejmě to určil lékař :)
Týden jsem 33+5

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
17.6.23 12:50
@Anonymní píše:
@Any219 samozřejmě to určil lékař :)
Týden jsem 33+5

A co ti tam našel za nález? Takhle ke konci mi to přijde normální.

• Citovat
  • Upravit
9040
17.6.23 14:35

Mě nebolelo nic. občas pocit pnutí. Pak mi praskla voda 33 TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.6.23 16:55

Mi rovnou odtekla část vody :think: dojela jsem do porodnice a už si mi tam nechali 36 tt Ale jen defakto na pozorování, zda se samo rozjede. Po 4 dnech hrozila infekce, tak vyvolání :think: mmchdm, co se děje, že určil předčasný porod? Protože v takovém TT by si tě pri problému nechali v porodnici :think: je to moc brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.6.23 16:58

Všechno v pohodě a pak 2 dny nepříjemné bolesti (spíš tlak) kolem 29. týdne. Nemohla jsem skoro chodit a kdybych se řídila internetem, tak porodím doma… Manžel mě ukecal na pohotovost, kde mi řekli, že se otevírám zevnitř. Pak porod v 36. týdnu, protože mi praskla voda.

Takže pokud se ti něco nezdá, tak val na pohotost a neraď se na internetu. Plno ženských mělo bolesti a všechno dobrý, ale nikdo ti nezaručí, že zrovna ty budeš ta bez problémů. I když bych ti to samozřejmě nepřála a přeju, ať jste co nejdéle 2v1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.23 19:13

.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat