Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Ivuli93 nemusis na ni lezet, ale treba ji mit za hlavou nahore nebo svesenou dolu. Tim padem mi odumre taky, tohle neresim.
@blumen To je jiny pocit, kdyz si je prelezis nebo das blbe, ze se odkrvi. Tohle je tupa ruka a nepomuze to treba nechat prokrvit, je to utlakem nervu
@hipisek84 Už dlouho nekojím, ale denně chodím několik km s kočárkem, máme to tu samý kopec, takže s 14tikilovou dcerkou taky makačka na ruce. S těmi ortézami máš pravdu, na jednu ruku ortézu mám a bylo to s ní o něco lepší. Jinak to mám opravdu spíš jak když si ruku přeležím - hned jak pohnu prstama a rozhýbu to, tak to přejde. Takže fakt nevím. Moc děkuji za zkušenost a ať už je to u tebe trvale OK! ![]()
@blumen Ale že by se mi to stávalo takto často, když před tím půl rokem jsem to nemívala? Těžko říct. ![]()
@Ivuli93 Jo to je fakt, ze u nas se taky prestalo jezdit s kocarem, syn ma 2,5 roku, ted uz chce spis behat a i na delsi cesty ho vetsinou uz neberu. Jako ano, kdyz zacvicis prsty, tak to taky prejde, ale pokud je to hlavne po ranu a v noci, tak to jsou proste ty karpaly a to drzeni kocarku urcite neprida. Taky ti preji, at to prejde brzy
@lucka_mac Moc děkuji za odpověď, strašně mě to povzbudilo. ![]()
@hipisek84 Moc děkuji ![]()