Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normální, tvoje rasy ti padají normálně, tak není nic divného na tom, ze sem tam vypadnou i s tema umělýma. Možná to byl velký chomac a jak se uvolnila nějaká tvoje rasa, tak to další neudržely a vypadly pod tou vahou těch umělých
já po nich skoncila úplně bez ras, když sem je chtěla dat dolu, jak postupně padaly, tak to trhalo i moje.
@Kriss Tina píše:
Normální, tvoje rasy ti padají normálně, tak není nic divného na tom, ze sem tam vypadnou i s tema umělýma. Možná to byl velký chomac a jak se uvolnila nějaká tvoje rasa, tak to další neudržely a vypadly pod tou vahou těch umělýchjá po nich skoncila úplně bez ras, když sem je chtěla dat dolu, jak postupně padaly, tak to trhalo i moje.
To si mě moc nepotěšila, nechcu skončit úplně bez řas ![]()
Umělé řasy se lepí na přírodní řasy, proto je normální, že řasy vypadávají. Proto se pak chodí na doplnění. Přírodní řasy rostou opravdu rychle, proto není třeba se obávat, že by jsi byla bez řas. Já takhle chodila 4 roky v kuse bez problému, teď to akorát nechávám odpočívat ![]()
Ahoj. Chtěla jsem se zeptat ohledně řas. Už druhý měsíc chodím na permanentní řasy a dneska jsem si všimla že mi vypadl větší chomáč řas a bohužel i s ním pár mých přírodních tak jestli je to normální a nebo by se to nemělo stávat.