Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem
Prosím, nemáte někdo tuto vanu? http://www.ceske-vany.cz/…a-vana/20387?…
Ty jo ta je teda moc hezká…ani jsem si jí nevšimla…my jsme tak trochu z nouze zatím vybrali koncept BeHappy…ale teda tahle ještě určitě stojí za zvážení:-))))
Osobně nemám, ale pracovala jsem v koupelnách… Vana je krásná, ale poměrně malá. Hodí se do panelákových bytů… Ideální je, zajet do koupelnového studia, kde ji mají vystavenou a vlézt si do ní… vyzkoušet…
@Alex Adrian rodiče ji mají a myslím, že to je pro malé koupelny dobrá volba
já jsem malá, takže se v ní pohodlně natáhnu (a nesjíždím
), mám pocit, že se nám jednou do ní podařilo nacpat i ve dvou, ale nejsem si jistá ![]()
pro větší lidi už to samozřejmě takové pohodlí není, ale dá se to ![]()
Já ji mám v malém bytě už x let, pokud si dobře pamatuji, prodávala se ve dvou délkách, já ji měla v té menší (do malé koupelny). Je výborná, zadek se vejde v pohodě a nohy taky. Pak jsem v ní koupala dvě děti najednou. Vedle té užší části jsem měla umyvadlo, ale ne ze stejné série (tehdy jsem si té možnosti nějak nevšimla). Mezi umyvadlem a zúžením vany se mi vešly ještě ručníky. Nemůžu si na ni stěžovat, samozřejmě u toho užšího místa se musela vytírat (měla jsem ji od stěny ke stěně, tak k tomu koutu jsem vlezla, ale nebyl to velký problém. Vypadá to designově, dnes ten byt pronajímám, všem se to moc líbí. A šetří se voda na koupání
.
Díky za reakce
Budeme předělávat spodní koupelnu, má jen 2×2m takže hledám nějakou mini vanu a tahle se mi moc líbí!
Bude jen na koupání pro děti, mi s manželem se jen sprchujeme a na to máme sprchu ve druhé koupelně…
@Ilonka007 Zatím jsem ji nikde naživo neviděla, určitě ji chci před nákupem vidět naživo, tak hledám…
@chaarleene @Gabanka Mohla bych poprosit pokud máte foto? Díky ![]()
@Alex Adrian Zkouším přidat fotku, celé zepředu jsem nefotila (pro účely pronájmu), ale kus vany a umyvadlo(z jiné série) je tam vidět.
Jinak lituju, že u nás ve větším bytě mám jen krátkou vanu cca 105cm, bohužel předchozí majitelé přestavěli koupelnu tak nešťastně, že by nás jiná rekonstrukce stála překopávání, změnu dispozic a spoustu peněz (takže jsme jen kvůli dětem nahradili sprchový kout minivanou, vyšlo to tak na 12 tis. - zde v Praze). Jinak bych šla opět do vany avocado!!:-)
@Alex Adrian Měli jsme ji v Siku v Opatovicích… Nevím jestli tam stále je, ale když si napíšeš mail, nebo zavoláš do jakéhokoliv Sika, tak ti zjistí na které prodejně je vystavená…
@Ilonka007 Tam jsme ještě nedojeli, zatím jsme koukali jen v Pcích. O víkendu do Opatovic zajedeme a doufám, že uvidíme
Jen se trochu bojím, aby se dala dobře vytřít voda u zdi u toho zúženýho konce. Co myslíš?
Jinak je to boj, vybrat vše nové, je toho tolik pěknýho, že nevím, co
![]()
@Gabanka Díky.
@Alex Adrian Vytírá se to blbě… musíš pěkně na všechny čtyři a ručně hadrem… mop a nic podobnýho tam nenacpeš, maximálně si tam zaděláš ještě víc prachu… Ale jinak do malý koupelny je fajn
I když si myslím, že se dají sehnat třeba i jiné vany… Jestli tam pojedeš, tak se ptej po paní Rozsypalový. Je tam dlouho a má hodně zkušeností. Řekni, že jsi od Ilči co tam pracovala, snad si na mě vzpomene
Teda jestli zrovna narazíš na její směnu ![]()
@Ilonka007 Copak o to, na kolena a ručně vytřít problém nebude, jen se bojím, aby se tam nedělala časem plíseň, nebo tak
Kluci ve vaně dost řáděj ![]()
@Alex Adrian No, tak to ti nezaručím… ale to se ti může dělat u každý vany…