Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petunye vzít si dovolenou. Nic jiného nepůjde. Těžko Ti dá razítko jiný dr ![]()
Ahoj, měla jsem podobný problém.
Měla jsem k dr. Los Chovance a ten mi vždycky hodil razítko „gynekolog“. Žádný CAR ani IVF… Slováková mi ho jednou taky dala. Musíš si říct doktorům, sestry na recepci mají jen ty IVFkové ![]()
Příspěvek upraven 06.02.15 v 14:56
@Petunye nemůže si třeba skočit na nějakou preventivku ke svému dr.? Tak, aby stihl i odvézt Tebe? Je fakt, že ty jejich razítka jsou blbé… Mě se kdysi ptal dr. v CARu, jestli manžel se mnou chodit nebude (byl asi 2×, ale pak řekl, že půjde, až tam bude potřeba, ne jen tak sedět a sledovat vyšetření - právě kvůli razítku) - tak jsem doktorovi řekla, že dokud si neseženou razítko očaře, tak přijde až na odběr spermií… ![]()
BlueFairy diky moc, zkusim jeste mudr.Chovance.Me dnes prave rekla Slovakova, ze jine nema.
@Petunye Co tvůj ošetřující gynekolog? Zkus se s ním domluvit.. třeba pochopí, že nechceš razítko IVF na manželově propustce..
@Petunye tak myslím, že když chlap donese do práce razítko z gyndy, tak už je to jedno, to už bude stejně každému jasné ![]()
Tak to taky řeším.. holt si vemu dovolenou, a až ten den, napíšu, že mi je blbě.. přece nebudu chodit jakože k dr. a přinesu razítko, aby každý věděl, co řeším..to fakt nepotřebuju.. Tohle mi přijde tak ponižující, už jen to, že člověk musí nosit razítka od doktora, aby nadřízený věděl, kam chodím k lékaři, mi fakt přijde na palici..
@Petunye Ještě můžeš jet sama a pak partner nemusí řešit razítko na propustce.
@Anonymní píše:
Tak to taky řeším.. holt si vemu dovolenou, a až ten den, napíšu, že mi je blbě.. přece nebudu chodit jakože k dr. a přinesu razítko, aby každý věděl, co řeším..to fakt nepotřebuju.. Tohle mi přijde tak ponižující, už jen to, že člověk musí nosit razítka od doktora, aby nadřízený věděl, kam chodím k lékaři, mi fakt přijde na palici..
Ale tohle si lidi dělají sami, když toho nezneužívají, tak zaměstnavatel žádné propustky vyžadovat nebude.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj holky.Mame takovy problem. Chlap me ma vezt v pondeli a ve stredu do CAR ve Zline, ale musel by do prace donest z tama razitko a to nechci, vlastne on taky ne. Nevite, jestli to jde resit jinak? nechci aby to u nej v praci nekdo rozkecal, znate lidi co dovedou.Nebo by jste to razitko normalne dat nechaly? budu vdecna kdyz by nekdo poradil jak to udelat. Dnes jsem se ve Zline ptala a oni maji jen razitka kde je napsano ivf atd.