Razítko CARu ukázat v práci?

Petunye
6.2.15 14:40

Razitko CARU ukazat v praci?

Ahoj holky.Mame takovy problem. Chlap me ma vezt v pondeli a ve stredu do CAR ve Zline, ale musel by do prace donest z tama razitko a to nechci, vlastne on taky ne. Nevite, jestli to jde resit jinak? nechci aby to u nej v praci nekdo rozkecal, znate lidi co dovedou.Nebo by jste to razitko normalne dat nechaly? budu vdecna kdyz by nekdo poradil jak to udelat. Dnes jsem se ve Zline ptala a oni maji jen razitka kde je napsano ivf atd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.2.15 14:42

@Petunye vzít si dovolenou. Nic jiného nepůjde. Těžko Ti dá razítko jiný dr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.2.15 14:43

@Petunye no ještě si může vzít dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
6.2.15 14:43

@Petunye vemte dovolenou na ty dva dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petunye
6.2.15 14:52

Dovolenou mu zrejme nedaji. Nemaji lidi.

• Citovat
  • Upravit
72725
6.2.15 14:54

@Petunye pak máte asi smůlu, protože tohle víc možností nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.2.15 14:55

Ahoj, měla jsem podobný problém.
Měla jsem k dr. Los Chovance a ten mi vždycky hodil razítko „gynekolog“. Žádný CAR ani IVF… Slováková mi ho jednou taky dala. Musíš si říct doktorům, sestry na recepci mají jen ty IVFkové ;)

Příspěvek upraven 06.02.15 v 14:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
6.2.15 14:55

@Petunye nemůže si třeba skočit na nějakou preventivku ke svému dr.? Tak, aby stihl i odvézt Tebe? Je fakt, že ty jejich razítka jsou blbé… Mě se kdysi ptal dr. v CARu, jestli manžel se mnou chodit nebude (byl asi 2×, ale pak řekl, že půjde, až tam bude potřeba, ne jen tak sedět a sledovat vyšetření - právě kvůli razítku) - tak jsem doktorovi řekla, že dokud si neseženou razítko očaře, tak přijde až na odběr spermií… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petunye
6.2.15 15:15

BlueFairy diky moc, zkusim jeste mudr.Chovance.Me dnes prave rekla Slovakova, ze jine nema.

• Citovat
  • Upravit
4724
6.2.15 15:36

@Petunye Co tvůj ošetřující gynekolog? Zkus se s ním domluvit.. třeba pochopí, že nechceš razítko IVF na manželově propustce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.2.15 15:38

@Petunye tak myslím, že když chlap donese do práce razítko z gyndy, tak už je to jedno, to už bude stejně každému jasné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.15 15:40

Tak to taky řeším.. holt si vemu dovolenou, a až ten den, napíšu, že mi je blbě.. přece nebudu chodit jakože k dr. a přinesu razítko, aby každý věděl, co řeším..to fakt nepotřebuju.. Tohle mi přijde tak ponižující, už jen to, že člověk musí nosit razítka od doktora, aby nadřízený věděl, kam chodím k lékaři, mi fakt přijde na palici..

• Citovat
  • Upravit
6499
6.2.15 15:40

Já bych nechala dát razítko CARu a lidi ať si trhnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101696
6.2.15 15:50

@Petunye Ještě můžeš jet sama a pak partner nemusí řešit razítko na propustce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101696
6.2.15 15:52
@Anonymní píše:
Tak to taky řeším.. holt si vemu dovolenou, a až ten den, napíšu, že mi je blbě.. přece nebudu chodit jakože k dr. a přinesu razítko, aby každý věděl, co řeším..to fakt nepotřebuju.. Tohle mi přijde tak ponižující, už jen to, že člověk musí nosit razítka od doktora, aby nadřízený věděl, kam chodím k lékaři, mi fakt přijde na palici..

Ale tohle si lidi dělají sami, když toho nezneužívají, tak zaměstnavatel žádné propustky vyžadovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí