Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
máte ho někdo? Vydržel? Koupila jsem nějaký, ale má 34cm a za půl roku odpadly přední dvě kolečka. Možná to byl padělek, třeba vadný kousek. Jak jste na tom vy - jsou menší, firma Dickies. Bohužel nevím, co to bylo za firmu a mnohokrát se to neuvádí.
Díky
My máme od Dickie Buráka. Syn ho má od vánoc a zatim vše v pořádku.
Nemám, ale od značky Dickies máme pár věcí, přijde mi to jako celkem kvalitní značka, neměli jsme s ní nikdy problém ![]()
Díky, my taky od vánoc. Jednou mu do toho kopla kamarádky holka stejně stará a jednou prý nějak naboural. První jsem slepila, to drží, co to udělá u druhého, nevím. Ale štve mě to. Bude mít narozky, tak si říkám, zda mu nekoupím jiné, jenže on chtěl velké.
Tak ten Burák je malej, má necelých 20cm, ale já jsem na doma nic většího nechtěla. A vydrží tedy dost, malej s nim pořád bourá, jezdí dost rychle, takže nestíhá. ![]()
Nebude lepší koupit něco pořádného? Tatínek si s tím vyblbne venku a malému se nastaví omezeovač na půl výkonu a budou spokojeni oba dva.
Ale cena bude jistě o dost vyšší než u téhle hračky, kvalita taky, dostupnost náhradních dílů a hned tak z toho nevyroste. Když je to bude bavit tak se dá v tomhle pokračovat. Mnohem lepší běhat za autíčkem než vysedávat u telky. Kolem RC aut se motá spousta lidí, a v každém větším městečku jsou kroužky, často závody a podobně.
@sadlo-maslo-uzeniny
No jo, jenže mi přijde, zda v 5ti letech nezbourá i klasická RC model.
Věř v to že pokud to nebude nějaká levná čína tak ne. Ty modely vydrží hodně, já mám třeba levnou čínou která dokáže uhánět 40 km/h prostě jen na zkoušku a jezdím s tím i po upraveném poli, polích cestách, model zažil spousty karambolů a stále žije. Nemusíte do toho cpát horentní sumy. Spíš je to o zvážení zda tohle chytne mladého a tatínka a nebo tatínek po tom netouží. Je to spíš na ježdění někde venku než doma.
@sadlo-maslo-uzeniny
Tak uvidíme. Manžela to moc nebere a syn právě chtěl MC Queena a chtěl velké auto. Tak toto má 34cm. Reklamovala jsem ho a firma mi nabídla alespoň opravu, tak uvidíme.