RC model MC Queen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
3.5.14 17:38

RC model MC Queen

Ahoj,
máte ho někdo? Vydržel? Koupila jsem nějaký, ale má 34cm a za půl roku odpadly přední dvě kolečka. Možná to byl padělek, třeba vadný kousek. Jak jste na tom vy - jsou menší, firma Dickies. Bohužel nevím, co to bylo za firmu a mnohokrát se to neuvádí.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
3.5.14 17:41

My máme od Dickie Buráka. Syn ho má od vánoc a zatim vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.5.14 17:48

Nemám, ale od značky Dickies máme pár věcí, přijde mi to jako celkem kvalitní značka, neměli jsme s ní nikdy problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
3.5.14 17:48

Díky, my taky od vánoc. Jednou mu do toho kopla kamarádky holka stejně stará a jednou prý nějak naboural. První jsem slepila, to drží, co to udělá u druhého, nevím. Ale štve mě to. Bude mít narozky, tak si říkám, zda mu nekoupím jiné, jenže on chtěl velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
3.5.14 18:00

Tak ten Burák je malej, má necelých 20cm, ale já jsem na doma nic většího nechtěla. A vydrží tedy dost, malej s nim pořád bourá, jezdí dost rychle, takže nestíhá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sadlo-maslo-uzeniny
3.5.14 18:22

Nebude lepší koupit něco pořádného? Tatínek si s tím vyblbne venku a malému se nastaví omezeovač na půl výkonu a budou spokojeni oba dva.

• Citovat
  • Upravit
sadlo-maslo-uzeniny
3.5.14 18:25

Ale cena bude jistě o dost vyšší než u téhle hračky, kvalita taky, dostupnost náhradních dílů a hned tak z toho nevyroste. Když je to bude bavit tak se dá v tomhle pokračovat. Mnohem lepší běhat za autíčkem než vysedávat u telky. Kolem RC aut se motá spousta lidí, a v každém větším městečku jsou kroužky, často závody a podobně.

• Citovat
  • Upravit
4243
3.5.14 18:28

@sadlo-maslo-uzeniny
No jo, jenže mi přijde, zda v 5ti letech nezbourá i klasická RC model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sadlo-maslo-uzeniny
3.5.14 19:10

Věř v to že pokud to nebude nějaká levná čína tak ne. Ty modely vydrží hodně, já mám třeba levnou čínou která dokáže uhánět 40 km/h prostě jen na zkoušku a jezdím s tím i po upraveném poli, polích cestách, model zažil spousty karambolů a stále žije. Nemusíte do toho cpát horentní sumy. Spíš je to o zvážení zda tohle chytne mladého a tatínka a nebo tatínek po tom netouží. Je to spíš na ježdění někde venku než doma.

• Citovat
  • Upravit
4243
4.5.14 19:59

@sadlo-maslo-uzeniny
Tak uvidíme. Manžela to moc nebere a syn právě chtěl MC Queena a chtěl velké auto. Tak toto má 34cm. Reklamovala jsem ho a firma mi nabídla alespoň opravu, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí