Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, s jakou hračkou si nejraději hrají vaši 5-ti letí kluci? Potřebuji trochu inspirace na dárek. Děkuji ![]()
Já mám 4 letýho, a nejradši ze všeho kope do míče
pak má rád Sevu, autíčka a takovou tu patrovou garáž, dřevěný vláček. a spoustu dalšího
Malýmu je kus přes 4 roky a momentálně vede Lego, omalovánky, a stříkací hasičský auto ( odrážedlo ).
Skoro pětileťák mi přijde, že si doma moc nehraje, nejradši je venku, jezdí na kole, jezdí na výlety. doma ted objevil kuličkovou modelínu, ale počítám, že ho to brzy přejde. Jinak kuchyňka se ségrou,, sem tam puzzle, lego, postavičky rytířů
Náš pětiletý: Vláčkodráha, TT modely vlaků… Deskové stolní hry, začal už i Merkur, plastelína, kreslení, lego, kolo, naposledy koukal na koloběžku, chtěl plastelínu s přislušenstvím, knížky a DVD
Mám čtyřletáka a ten má nejradši auta, vláčkodráhy (Ikea, Duplo, Tomáše) a Lego ![]()
U našeho vedou všechny auta a pak lego a dřevěné vlaky s kolejema… K narozkám dostane větší kolo ![]()
A s jakým legem si hrají vaši kluci. Můj synek hodně kouká v telce na Želvy Ninja a podobné blbosti.Ale to lego chima a ninjago je až od osmi let. Mě se líbí lego City ale to nevím jestli by ho bavilo.
U nas vede lego, všechna auta, co houkaji..policajti, hasici, sanitka, dale popelari, různé stavebnice, autodrahy, jeřáby…
@BoDaViDoVe píše:
U nas vede lego, všechna auta, co houkaji..policajti, hasici, sanitka,dale popelari, různé stavebnice, autodrahy, jeřáby…
Jo, ta auta záchranných složek má ted syn nejradši
![]()
@Gloci píše:
@Adona-i a jaké lego kupujete? City, chima nebo ninjago?
U nás Lego City, máme hasičskou základnu a policajty a pak nějaký mix, kde je i sanita ![]()
@Gloci
My kupujeme Lego City. Syn je zamilovaný do policajtů, hasičů, servisáků apod. To od kolika let Lego je bych se moc neřídila. Kubík taky nedávno dostal velkou policejní stanici od 8-mi let. Je tam hodně kostiček, tak asi proto je až od 8-mi.