Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky, které máte doma dvd k VZP výbavičce pro rodiče..je tam taková plyšová beruška s křidélky pro miminka, nevíte kde bych ji mohla sehnat? Včera jsem jí viděla na jednom kočárku a moc se mi líbí..je to hračka pro miminka k naučení uchopu
Naše malá má dva měsíce a učí se chytat hračky..moc děkuji ![]()
http://www.zbozi.cz/?…. seznam. cz&utm_medium=link&utm_term=lamaze%20beru%C5%A1ka&utm_content=lista
není to náhodou tahle?
@cizova bohužel není..tahle je taky hezká, ale tamta byla celá plyšová, sytě červená..i tak moc děkuji za snahu ![]()
My ji dostali k narození od kamarádky, zkusím se zeptat, kde k ní přišla. Ale beruška má na bříšku logo VZP, tak si myslím, že ji dříve dávali
@SarkaLo bohužel není..hledala jsem odkaz na to video, ale není na youtube..je to záhada ![]()
Holky našla jsem fotku..beruška leží u nožek miminka, ale je to špatně vidět, má červeno-modré velké křidélka ![]()
@vin hm,to jsou věci..mno, ale jak koukám tak už je to starší hračka, stejně se mi pořád líbí ![]()
@vin tahle to taky není..zjistila jsem z nějaké starší diskuze, že jí dávala VZP pojištovna v balíčku v r.2009 a taky Komnerční banka při vyřízení dětského učtu..což je už hodně dávno, takže jedině někde přes bazárek ![]()