Výměna hraček, časopisů atd.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
483
23.4.14 00:42

Výměna hraček, časopisů atd.

Ahojky, taky se vám stalo, že jste koupili hračku, která nenadchla popř. po pár dnech omrzela? Nebo vám doma leží drahé přečtené časopisy? Měl by někdo zájem o výměnu? :) Myslíte, že by se toto mohlo uchytit? Pro mě je přijatelnější výměna hraček např stejné pc, než prodávat a potom nakupovat. Měl by někdo zájem? Já mám takových věcí na které jen sedá prach spousty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3220
23.4.14 01:00

Ahojky, melq spousty casaku typu cosmopolitan a nevedela co s nima…skoda… uz jsem z nich vytrhala par strane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.4.14 01:05

Já zase kupuju enigma, svět na dlani, epocha atd, pak to vyhazuju. Je mi to líto :) ale nebudu si doma dělat vetešnictví. Tak už netrhej, já nebudu vyhazovat a vyčenčujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
23.4.14 01:22

@zanda81 No já to přestala kupovat. Jednou jsem si spočítala kolik za to vyhodím peněz. No a teď mi to tu leží :D já uvažovala že to dám do nějaké ordinace nebo tak ale styděla jsem se zeptat :D a když jsem to chtěla vyhodit jako tříděny odpad, tak jsem se zarazila zda to tam vůbec mužu hodit :) pár epoch taky mám-to je fakt dobrý čtení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.4.14 01:28

@akasha143 já kupuju předplatné na slevových portálech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
23.4.14 01:35

Ahaa, zajimave, to jsem nevedela ze to tam je… @zanda81 ale ja mam casaky trochu starsi… Rada jsem si v nich i po case cetla…ale ted mam jine starosti… Hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
23.4.14 08:24
@akasha143 píše:
já uvažovala že to dám do nějaké ordinace nebo tak ale styděla jsem se zeptat :D a když jsem to chtěla vyhodit jako tříděny odpad, tak jsem se zarazila zda to tam vůbec mužu hodit :) pár epoch taky mám-to je fakt dobrý čtení

Když mám nějaký pěkný přečtený časopis (nekupuju je pravidelně), co je mi líto vyhodit, vezmu to do čekárny při nejbližší návštěvě a prostě to tam nechám, neptám se. Buď si to někdo vezme domů, nebo to sestřička vyhodí, to už neřeším. V jedné čekárně se časopisy ode mě udržely asi dva roky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 08:34

@zanda81 já dávám časopisy do knihovky - mám za to průkazku na rok zdarma :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 08:36

@zanda81 jo já mám tady asi 40 časopisů miminka, miminko, bettynka a zkouším to prodat už rok za 5kč/ks, klidně bych to vyměnila za nějakou hračku pro prcka :) Nebo koš na pleny taky prodávám rok…jako nový stál 800kč tak se mi to nechce úplně vyhodit do plastu…takže já bych klidně měnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.4.14 09:22

@zanda81 můžu se zeptat, přes jaké slevové portály kupuješ? Doufám, že to nebude reklama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.4.14 13:05

@flos tak já to napíšu zvlášť, ale jinak je to dohromady :) na slevy dnes. Tam je to z většiny pěkně pohromadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.4.14 13:06

@leona235 tak fajn, začnem tedy dávat nabídky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 13:08

@zanda81 Jasně, a přímo sem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.4.14 14:53

@zanda81 děkuji… a na výměnu, jak moc to má být zachovalé? Skoro nové? Budeme dávat i fotky hraček např.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.4.14 20:11

@leona235 já bych to dávala sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie