Přenosné DVD k prvním narozeninám

72
24.4.14 16:30

Přenosné DVD k prvním narozeninám

Ahoj, nevím jestly jsem divná, ale přenosné DVD k prvním narozeninám mého syna se mi zdá opravdu blbý nápad. Přítel přišel s tím, že jeho maminka s tátou mu ho chtějí koupit. I s pásem na sedačku aby se dal přidělat do auta, aby Adámek mohl koukat na pohádky za jízdy. Což se mi zdá opravdu zbytečné, jelikož na žádné dlouhé cesty nejezdíme a hlavně je na to malý. Raději si s ním zpívám. Ale třeba je to v dnešní době normální i když mi je 22 tak jsem asi vychovaná jinak. Jaký na to máte názor vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
24.4.14 16:32

Blbost, já bych do 3. třídy nekupovala žádné dvd a ani tablet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
24.4.14 16:34

Přenosný DVD přehrávač jsme použili poprvé v roce a teď podruhé v roce a půl mého syna v autě. Jeli jsme do Rakouska a bez něj by byla cesta utrpením. Na krátké cesty ho ale určitě nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

A tak ať mu to koupí, prarodiče budou mít radost, šak pak už je jen na tobě, kdy a jak často budeš pouštět, jestli 1× za rok cestou na dovolenou nebo jestli jednou týdně, to už si pak rozhodneš sama :kytka:.
Nechala bych prarodiče ať koupí vnukovi co chtějí a pak si to sama organizovala, kdy se smí pouštět :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298

@zuzanar01 jak pises, pokud nikam nejezdite, je to zbytecne. Nas maly ma 15 mesicu a uz se vydrzi divat na cele dily Masinky Tomase a jelikoz jednou mesicne jezdime cestu 3-4hodiny, tak ho taky planujeme v nejblizsi dobe koupit. Celou cestu neprospi a pak je to s nim v aute k nevydrzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.4.14 16:35

Vzhledekm k tomu, že kluka pohádky v televizi začali zajímat až skoro ve 2 letech (a to ještě poměrně dost krátké), tak by to pro nás byla blbost. Jinak by to možná nemuselo být špatné pro lidi, kteří jezdí pravidelně delší trasu.

• Citovat
  • Upravit
72725
24.4.14 16:41

@zuzanar01 mi to přijde jako kravina - ale je to proto, že mému se dělá blbě, pokud v autě nečučí z okna :mrgreen: pokud to bereš jako přínos, co by ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.4.14 16:42

Telka v aute perfektni vec. Pokud ho nezabavis jinak tak divko ideal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.4.14 16:42

Mě hlavně štve, že se nezeptají co by bylo vhodné. Chceme pořídit na zahradu hlouzačku s houpačkou a pískovištěm. Což vůbec není levná záležitost, takže jsme počítali, že vybereme odevšech peníze a pořídíme toto. Asi jsem na ně vysazená, holt tchýně no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.4.14 16:43

Pokud nejezdíte je to zbytečné, já jezdím často a dlouhé trasy a tablet s krtečkem je nezbytný k tomu, abych dítko nemusela vysadit někde na dálnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.4.14 16:44
@zuzanar01 píše:
Mě hlavně štve, že se nezeptají co by bylo vhodné. Chceme pořídit na zahradu hlouzačku s houpačkou a pískovištěm. Což vůbec není levná záležitost, takže jsme počítali, že vybereme odevšech peníze a pořídíme toto. Asi jsem na ně vysazená, holt tchýně no :D

tohle by mi pro dítě přišlo vhodnější a asi bych jim to nějak zkusila navrhnout. U nás se teda všichni ptají, co klukovi zhruba tak pořídit.

• Citovat
  • Upravit
23298
24.4.14 16:49
@zuzanar01 píše:
Mě hlavně štve, že se nezeptají co by bylo vhodné. Chceme pořídit na zahradu hlouzačku s houpačkou a pískovištěm. Což vůbec není levná záležitost, takže jsme počítali, že vybereme odevšech peníze a pořídíme toto. Asi jsem na ně vysazená, holt tchýně no :D

jooo to moc dobre znam, i kdyz jsem se o to nekolikrat pokousela, aby malemu koupili neco co potrebuje, stejne si tchyne koupi vzdy co chce ona :pocitac: No a ja to zacala resit tak, ze to pak prodavam na Aukru :mrgreen: alespon mam penize a muzu malemu koupit co opravdu potrebuje. Jinak urcite bych jim zkusila vysvetlit, ze prehravac je ve vasem pripade k nicemu a ze byste radeji, kdyby mu prispeli na piskoviste. Snad to pochopi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
24.4.14 16:50

Než přenosný DVD přehrávač, ať raději koupí nějaký tablet. Přece jen to má víc funkcí než jen přehrávání pohádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.4.14 17:22

@marfra Jo tak to taky znám, mě řekla že vždy až u nich nebudu bude si to dělat jak bude chtít ona. To je dobrej nápad to pak prodat :D ale to by mi pak přítel dal :D on je takovej mamánek. Je pravda, že to kdyžtak můžu mít doma a až se to bude hodit tak to vytáhnu a nebo jim to třeba vysvětlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.4.14 17:57

Nechala bych je… :nevim: Co se dárků pro děti týče, pokud někdo chce, poradím, pokud chce vybrat dárek sám, nechávám to na něm… Bylo by mi blbý si říct jen tak o peníze na něco, co chceme koupit my, aniž by se na to někdo ptal… :nevim: Kolikrát mají ty „nečekaný“ dárky, který by mě ani nenapadlo koupit, u dětí největší úspěch… (Vlastně skoro vždycky.. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí