Proč Lamaze hračky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
910
23.4.14 14:13

Proč Lamaze hračky?

Mám možná blbý dotaz, ale proč preferujete zrovna Lamaze hračky? Prohlédla jsem tady všechny diskuze, ale kromě toho, že jsou pěkně barevné a hodně drahé :mrgreen:, jsem na odpověď nepřišla.

Čekám první miminko, tak jsem v tomhle „nepolíbená“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
23.4.14 14:14

Já je mám ráda z důvodu trvanlivosti vydrží hrozně moc. Housenka několikrát vypraná a stále hraje melodie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.4.14 14:15

Nevím, já beru hračky podle toho, co se mi líbí (a prckovi, když je náhodou na nákupu se mnou vzhůru) a aby to mělo taky nějaký smysl. A je mi fuk, jestli to je nebo není Lamaze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
23.4.14 14:18

Mně osobně se nelíbí, manželovi taky ne, takže u nás doma se nevyskytují s vyjímkou nějaké příšerné panenky, kterou dcera dostala jako dárek a ani si jí nevšimne.

U nás jede Djeco, Camille et Dille, hračky ze dřeva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
23.4.14 14:19

@Bethuska
Jsou pekne a deti je milovaly. U nas jelo leporelo, svetluska freddie a zahradni cirkus nebo tak nejak…magneticke zviratka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.4.14 14:19

Po dvou dětech a neustálém používání jsou pořád jako nové - nezničené, barvy neseprané, zkrátka toho hodně vydrží. A hlavně u obou kluků teda měly úspěch, když si začali všímat hraček, vždycky šli jako první po Lamazácích. Nic dalšího je nějak moc neuchvátilo, až potom později hračky od FP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.14 14:20

Nepreferuju, ale dvě máme-dárek a poděděné, sama bych nekoupila přijde mi to dost peněz za „plyšáka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.4.14 14:22

Deti Lamaze milovali - dokazali na tu hracku civet i pul hodiny. Moc se jim libili ty jejich oci a byli tim fakt jak zhypnotizovany :-D

• Citovat
  • Upravit
7199
23.4.14 14:29

Jsou pestrobarevné, mají hromadu funkcí - šustění, pískání, šterchání… a jsou hezké. Kdyby byly jiné hračky takové tak kupuju ty :nevim:

a mají kvalitní ty poutka např. na kočár - u jiných to prasklo při přendávání - Lamaze drží a drží.

a nešisují se - máme i jiné a ty už dost ztratili barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
23.4.14 14:43

Díky za odpovědi, už je mi to jasnější :palec: To jsem ani nepochotila, že kromě hraní dělají ještě další zvuky.

A měly byste nějaké doporučení, jaké hračky tak do 1 roku? Přemýšlela jsem nad hrací podložkou a…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
23.4.14 14:43

Máme Lamaze světlušku-koupenou z bazárku, Xkrát pranou a šmudlí ji už naše druhé dítko- pravda, že je stále jako nová… ALE- máme i dvě hračky, jednu TESCO- slona a druhé prasopsa? noname. Obě dvě šustí, mají hrkací kroužky, rolničku, vibrují…prané jsou taky několikrát a rozdíl s Lamaze nevidím ;) Jak je to vyrobené z pratelného „mikroplyše“ nebo co to je, tak pohoda :palec:. Takže na LAMAZE bych fakt netrvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.14 14:57

Já jsem koupila asi dvě, ale malého vůbec nezajímaly, takže u nás vyhozene prachy. Teď jedem na Legu, bednu máme ještě po mne a dokupujem další, to je nesmrtelna hracka :palec: na miminku šetři a kupuj nějaké pekne lego do zásoby a za rok dva už si s tím vyhrajete. Vlastně ani kojenec nepohrdne, ale to je třeba nespoustet z očí a pujcovat jen duplo pro jistotu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.14 15:00
@Bačavelmistarý píše:
Já jsem koupila asi dvě, ale malého vůbec nezajímaly, takže u nás vyhozene prachy. Teď jedem na Legu, bednu máme ještě po mne a dokupujem další, to je nesmrtelna hracka :palec: na miminku šetři a kupuj nějaké pekne lego do zásoby a za rok dva už si s tím vyhrajete. Vlastně ani kojenec nepohrdne, ale to je třeba nespoustet z očí a pujcovat jen duplo pro jistotu:-)

to je různé, u nás lega a stavebnice nezájem, takže investic dopředu se vyhýbám a nakupuje co je aktuálně „potřebného“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.14 15:05
@hofka píše:
to je různé, u nás lega a stavebnice nezájem, takže investic dopředu se vyhýbám a nakupuje co je aktuálně „potřebného“ :-)
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
23.4.14 15:11

Nemusí to být přímo Lamaze, ale je fakt, že tehle typ hraček se dětem líbí - jsou barevné, různé materiály a zvuky, jakože šustí, cinkají, rolničky a pod, ale např. v Tescu mají stejné typy a za třetinovou cenu.

Jinak hračky do roka - určitě popřemýšlej nad hrazdičkou, určitě nějaká klasická chrastítkam, v kočárku u nás nejvíc frčeli plastoví medvídci od Wiky bratru za 25,– Kč. Je to šikovnější, než plyšáci… Pak právě housenka typu „lamaze“ a gumová leporela.
Okolo roku už začal mít zájem o kostky, duplo, FP pejska, FP stoleček hrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815