Proč Lamaze hračky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
23.4.14 22:00
@Sluka píše:
FisherPrice? 8o 8o 8o Tak na tuhle značku je u nás embargo pod hrozbou děsivé kruté smrti - a to od doby, co mi ten příšerný zpěv té jejich šílené zpěvačky ozývajícíc se ze všech ejich plastových hraček, zní permanentně v uších :zed: :zed: :zed:

ano, je to velmi nakazlive, ale v soucasne dobe frekventovane vkladacky nezpivaji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.4.14 22:06

Ahoj, zn. Lamaze koupíte na aliexpressu za pár kaček, pokud vyberete prověřeného prodejce je to opravdu originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.4.14 08:36

Fajn jsou taky ty spojovací kroužky. První je neměl, druhý dostal k Vánocům od Sassy: http://chrastitka.heureka.cz/…zky-0m-plus/ a opravdu hodně si s tím vyhrál. Teď je vozíme na kočáru a tahá to tam furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
24.4.14 08:57

Hračky Lamaze jsem koupila kvůli vzhledu, který zaujme dítě + těm různým funkcím (šustící materiál, kroužky, kousátka…). Byly to prckovi první hračky a měl je moc rád, takže fakt nelituju :D Navzájem jsou ty hračky ale hodně podobné, takže jich není potřeba mít hodně, my máme dvě a naprosto to stačí :palec: Jiné hračky jsem kupovala, až když měl syn půl roku. Chrastítka a kousátko dostal od příbuzných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí