Proč Lamaze hračky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31269
23.4.14 15:11

Nemusí to být přímo Lamaze, ale je fakt, že tehle typ hraček se dětem líbí - jsou barevné, různé materiály a zvuky, jakože šustí, cinkají, rolničky a pod, ale např. v Tescu mají stejné typy a za třetinovou cenu.

Jinak hračky do roka - určitě popřemýšlej nad hrazdičkou, určitě nějaká klasická chrastítkam, v kočárku u nás nejvíc frčeli plastoví medvídci od Wiky bratru za 25,– Kč. Je to šikovnější, než plyšáci… Pak právě housenka typu „lamaze“ a gumová leporela.
Okolo roku už začal mít zájem o kostky, duplo, FP pejska, FP stoleček hrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
23.4.14 15:14

Jinak já mám vůbec ráda hračky od Wiky, jsou tradiční, levné, kvalitní, české, atestované.
tak zkus okouknout
 http://www.wikyhracky.cz/…ro-nejmensi/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
23.4.14 15:17

Jednu lamazackou hracku takemame - darek. Fskt vydrzi hodne, ale ta cena…vzhledem k tomu, ze nase dite zboznuje trrba plastovou lzicku, silikonovy kosicek na mufiny nebo treba reklamni siko kachnicku jaksi nevidim duvod v jeho veku investovat do dalsi lamaze potvory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
23.4.14 15:18

Nejake Lamaze hracky mame, malymu se moc libily, ale ze bych si na nich nejak zvlast potrpela :nevim: jenom nechci cinske sunty a pak zas tak moc na vyber neni no.. nejvic toho ale mame od Fisher-Price

Příspěvek upraven 23.04.14 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.14 15:18

Sassy je taky fajn značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.4.14 15:22

My máme páva na kočárku. Koupila jsem ji, protože se mi líbí jak jsou pestré, pískají, šustí, chrastí..prostě mslím, že to co zaujme děti. U nás v tescu je mají někdy zlevněné. Já páva koupila za 199,– :)
Ještě se mi líbí ježeček, ale ten stojí tři stovky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 15:35

@Bethuska já je kupovala proto, že byly hodně vychytané, vydržely atd.. Ostatně žabáka teď používá už 4. dítě, on pořád vypadá jak nový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.4.14 15:42

@Bethuska pro nejmensi mimino rozhodne potrebujes spendlicek a rechtacku

nevim, jestli lamaze dela neco podobne malyho a sikovnyho, ale tohle ti udrzi v ruce a da si do pusy uz dvoumesicni dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.4.14 15:47

Kupovala jsem protože se mi ti hračky líbí a evidentně se líbí i synům - 4 letý má psa a soba pořád pověšené na posteli:-). Hračky jsou kolikrát prané a vypadají jak nové a pořád funkční. Kupovala jsem hodně na akcích třeba v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.4.14 15:54
@Bethuska píše:
Díky za odpovědi, už je mi to jasnější :palec: To jsem ani nepochotila, že kromě hraní dělají ještě další zvuky.A měly byste nějaké doporučení, jaké hračky tak do 1 roku? Přemýšlela jsem nad hrací podložkou a…?

U nás byly favorité právě ty hrací hračky - housenka (každá ta kulička jejího těla dělala něco jiného), pak červený koník - to byla jedna z prvních hraček, a možná ta červená barva děti táhla.. Těch hraček od Lamaze jsme v prvním půlroce měli fakt moc, protože děti je měly rády ze všech nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.4.14 15:57
@jane-e píše:
Nejake Lamaze hracky mame, malymu se moc libily, ale ze bych si na nich nejak zvlast potrpela :nevim: jenom nechci cinske sunty a pak zas tak moc na vyber neni no.. nejvic toho ale mame od Fisher-PricePříspěvek upraven 23.04.14 v 15:18

FisherPrice? 8o 8o 8o Tak na tuhle značku je u nás embargo pod hrozbou děsivé kruté smrti - a to od doby, co mi ten příšerný zpěv té jejich šílené zpěvačky ozývajícíc se ze všech ejich plastových hraček, zní permanentně v uších :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.14 16:09
@Pudloslava píše:
@Bethuska pro nejmensi mimino rozhodne potrebujes spendlicek a rechtackunevim, jestli lamaze dela neco podobne malyho a sikovnyho, ale tohle ti udrzi v ruce a da si do pusy uz dvoumesicni dite.

a chrastítko kolečko, to se taky super drží brzo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
23.4.14 16:44

@Pudloslava špendlík je super :pankac:, už před 19lety to byl favorit u prvního dítka… Ale druhé štěrchátko je u nás ještě „nebezpečné“, máme podobné-dřevěnou berušku a s ní se nejmladší zatím pěkně bacila po čele, takže než dopiluje přesné pohyby a získá patřičnou „jemnost“ v konání, zůstaneme u bezpečnějších :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.4.14 17:19
@hofka píše:
a chrastítko kolečko, to se taky super drží brzo:-)

myslis takovy to se srdickama ? Tak to rozhodne taky, na to jsem zapomela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.14 18:41
@Pudloslava píše:
myslis takovy to se srdickama ? Tak to rozhodne taky, na to jsem zapomela.

spíš tohle, ale ono je toho spousta, srdíčka máme taky:-) a taky řetěz-velký céčka, ten nesmí chybět a nejlépe několik balení:-)
http://chrastitka.heureka.cz/…zek/galerie/ .. prostě v jednoduchosti je krása:-) tuhle malýho (půl roku) velmi zaujala ozvučná dřívka, takže si vlastně ožužlával klacík:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí