RD a práce a proluka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
11.12.14 15:08
Ne, nemusíš. Vyčerpat rodičák můžeš i dřív, to je fuk. POkud nastoupíš do práce v době, kdy budou dítku 3 roky, tak je to v pořádku. I kdybys vyčerpala půl roku předem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní
11.12.14 15:13
@martina.se píše:
Ne, nemusíš. Vyčerpat rodičák můžeš i dřív, to je fuk. POkud nastoupíš do práce v době, kdy budou dítku 3 roky, tak je to v pořádku. I kdybys vyčerpala půl roku předem
Děkuji:-) a když náhodou otehotnim..mužů na neschopenku ev. Už od unora?
- Citovat
- Upravit
11.12.14 15:14
@Anonymní píše:
Děkuji:-) a když náhodou otehotnim..mužů na neschopenku ev. Už od unora?
tak s tou neschopenkou si jistá nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
11.12.14 18:11
Ne, muzes az od data nastupu zpet do prace. A to v pripade, ze k tomu dr. shleda duvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, potrebovala bych radu…25.3.2015 má syn 3.roky, RD mám na 3 roky, tudíž bych měla pak nastoupit do zaměstnání..ovšem když jsem tenkrát rozpocitava těch tuším 220 000, tak jsem si to vypocitala pouze do konce února (jestli je to srozumitelne)tudíž tam mám měsíc proluku do nástupu do zaměstnání…a teď moje otázka musím se někde hlásit, nastoupit dřív do práce, ev. Platit zdrav. a soc. pojištění? měsíc budu bez peněz to je jasný…
Další možnost je že bych do té doby než nastoupím do zaměstnání otěhotnět…snažíme se o druhý(proto anonym)takže bych pak byla na neschopence…