Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Záleží, kde. Na vesnici je široký pojem.na vesnici ve Středočeském kraji 7 mega v pohodě.
@Anonymní píše:
Východočeský kraj
Zkus to nabouchat sem https://www.odhad-zdarma.cz/
@divine woman píše:
A proč tě to zajímá? Si nech udělat odhad.
Proč mě to zajímá, nemusí zajímat tebe a pokud nechceš psát k dotazu nemusíš psát vůbec. Děkuju.
3 ale i 10.. podle toho, jak velké je město?? Tady 7km od Brna jsou ceny za maly starý dům i 10milionu s 600m zahradou..
@NicknackEK píše:
3 ale i 10.. podle toho, jak velké je město?? Tady 7km od Brna jsou ceny za maly starý dům i 10milionu s 600m zahradou..
Menší město cca 10 000 obyvatel.Do okresního města je to cca 20km.
@Pidulka1991 píše:
Zkus to nabouchat sem https://www.odhad-zdarma.cz/
To je dobrý
Málem jsem teda upadla, když mi to za naši barabiznu vyhodilo skoro pět mega ![]()
To by chtělo vidět, podle toho popisu to nikdo neurci.. můžeš se třeba podívat na reality, kolik stojí podobné domy v této lokalitě pro bližší představu
@Anonymní píše:
Je tu někdo z oboru, kdo dokáže odhadnout /přibližně/ hodnotu RD?
Jedná se o starší RD v docela zachovalém stavu- obyvatelný, velikost 3+1,patrový, zasklená terasa, menší zahrada.
Dům je na vesnici cca 1000 obyvatel, 2obchody s potravinami a smíšeným zbožím, ZŠ oba stupně, MŠ, praktický lékař pro děti i dospělé, stomatolog, pošta.
Do města cca 7 km, dobré autobusové spojení.
Anonym…kvůli rodině. Díky.
Zaplať si regulérní odhad. Tohle hádání lidí z internetu ti je absolutně k ničemu. Tuplem když hádají jen podle rádoby popisu a neviděli ani jednu fotku.
Příspěvek upraven 04.11.21 v 13:15
@Michelle_M píše:
To je dobrýMálem jsem teda upadla, když mi to za naši barabiznu vyhodilo skoro pět mega
Občas jsou tam zajímavé čísla, ale byty i diny se nam tu podle toho fakt pohybují.
Je tu někdo z oboru, kdo dokáže odhadnout /přibližně/ hodnotu RD?
Jedná se o starší RD v docela zachovalém stavu- obyvatelný, velikost 3+1,patrový, zasklená terasa, menší zahrada.
Dům je na vesnici cca 1000 obyvatel, 2obchody s potravinami a smíšeným zbožím, ZŠ oba stupně, MŠ, praktický lékař pro děti i dospělé, stomatolog, pošta.
Do města cca 7 km, dobré autobusové spojení.
Anonym…kvůli rodině. Díky.