RD na vesnici-cena?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3538
4.11.21 13:15
@Michelle_M píše:
To je dobrý :palec: Málem jsem teda upadla, když mi to za naši barabiznu vyhodilo skoro pět mega :mrgreen:

Taky mě to příjemně potěšilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.21 13:17
@Michelle_M píše:
To je dobrý :palec: Málem jsem teda upadla, když mi to za naši barabiznu vyhodilo skoro pět mega :mrgreen:

Mně za náš byt 13 a půl mega :). Asi chtějí lidi přimět, aby prodávali.

• Citovat
  • Upravit
36556
4.11.21 13:19
@Michelle_M píše:

Podle mě je to blbost. Nadhodnocuje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56138
4.11.21 13:24
@Bábrdl píše:
Podle mě je to blbost. Nadhodnocuje to.

Podhodnocuje… Sousedi teď prodali za 12,aplikace ukazuje 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
4.11.21 13:26

V naší lokalitě to nadhodnotilo o cca 200tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.11.21 13:26
@jkra píše:
Podhodnocuje… Sousedi teď prodali za 12,aplikace ukazuje 8.

Já zkusila nejdřív jeden na vsi (ukázalo to za 6, tak to fakt ne) a pár v Praze a tam se trefuje líp, některé fakt podhodnotil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.11.21 13:29
@Anonymní píše:
Východočeský kraj

Pardon, ale východočeský kraj pobavil 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
4.11.21 13:34
@AndulkaMa píše:
Pardon, ale východočeský kraj pobavil 😁

Tak nechytej za slovo, já se to tak taky ještě učila, tohle „nové“ rozdělení platí až někdy od roku 2000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.11.21 13:38
@zrcadlo píše:
Tak nechytej za slovo, já se to tak taky ještě učila, tohle „nové“ rozdělení platí až někdy od roku 2000.

Nebylo to vůbec myšleno zle. Jen jsem se nad celkem vážnou debatou o ceně nemovitosti pousmála. :)
Ovšem pojem staré rozdělení mě také vlastně překvapuje. Dosud jsem nějak nezkoumala, jak to bylo dříve. Člověk se stále učí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
4.11.21 13:46
@Anonymní píše:
Je tu někdo z oboru, kdo dokáže odhadnout /přibližně/ hodnotu RD?
Jedná se o starší RD v docela zachovalém stavu- obyvatelný, velikost 3+1,patrový, zasklená terasa, menší zahrada.
Dům je na vesnici cca 1000 obyvatel, 2obchody s potravinami a smíšeným zbožím, ZŠ oba stupně, MŠ, praktický lékař pro děti i dospělé, stomatolog, pošta.
Do města cca 7 km, dobré autobusové spojení.
Anonym…kvůli rodině. Díky.

U nás se takový dům na vesnici prodával nedávno a prodal za 5 mega, sice šílená cena, jako spoustu sousedů myslelo, že je to neprodejné a kupec se našel.
Jen ta vesnice má 1300 obyvatel, stejný počet obchodů, ZŠ jen do prvního stupně, pošta, knihovna, pár restaurací. Nemáme lékaře ani stomatologa, ale ty jsou nedaleko v městě. Do města dobré spojení, město nedaleko

• Citovat
  • Upravit
carsa
4.11.21 13:48
@AndulkaMa píše:
Nebylo to vůbec myšleno zle. Jen jsem se nad celkem vážnou debatou o ceně nemovitosti pousmála. :)
Ovšem pojem staré rozdělení mě také vlastně překvapuje. Dosud jsem nějak nezkoumala, jak to bylo dříve. Člověk se stále učí ;)

Já ve Východočeském kraji prožila většinu života. Takže mně ten název přijde naprosto v pořádku :).

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
4.11.21 13:49
@Anonymní píše:
Menší město cca 10 000 obyvatel.Do okresního města je to cca 20km.

Jinak to by tež tak souhlasilo :mrgreen: Jen jsme Moravskoslezský kraj

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
4.11.21 13:53

Nedávno se takový prodával u nás, 12km od HK, za 6milionu.

• Citovat
  • Upravit
2777
4.11.21 13:57

Ale vždyť nepíšeš ani rozlohu domu, ani pozemku. Taky záleží, co je v okolí - třeba pila, trať, rybník, potok…má to kanalizaci a obecní vodovod? Jestli je to staré, ale zachovalé, tak těch 5 mega cca, ale záleží na spoustě proměnných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15884
4.11.21 14:01

Se podívej na podobné objekty např. na sreality apod. Těžko soudit, může to být neprodejná hrůza za pár stovek tisíc, nebo super domek se super pozemkem za 10 a více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí