Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, když jste malá holka, je vám 16 let, měříte pod 160 cm a ptáte se kluka z vedlejší třídy zda chodí do tanečních. On vám řekne: Já tancuju s někým, kdo dělá velké kroky.
Já jsem nevěděla co na to říct, tak jsem na to nic neřekla. Pak jsem šla tedy na ples se svým kamarádem, hezky jsme si zatancovali a pak mě přebírala mamka a najednou se tam zjevil u šatny a řekl mi: Ahoj, já jsem tě tady sháněl.´´ Já už jsem byla na odchodu, vytancovaná, nic jsem na to neřekla - spíš asi mu to bylo blbé co mi řekl tenkrát…
Pak si tam napsal po měsíci inzerát na FB: Nemá některá z dívek chut chodit se mnou do navazujících tanečních?
To asi není myšleno na mě? A já mu sem jedno a chce asi vyšší holku? Reagovali byste na ten inzerát?
Já bych se ho zeptala
Na mě ta konverzace působí tak, že si to rozmyslel a že by tě bral. Každopádně, maximálně řekne, že ne, že hledá nějakou vyšší partnerku.
Taky nechápu potřebu opakovat absolutně stejnou diskuzi znovu a znovu. Když ti něco není jasné, použij tu díru pod nosem a zeptej se.
@ofo píše: Více
běž už s těma velkýma krokama víš kam
a proč to dáváš pořád dokola, my tady máme dobrou paměť a tahle hloupá diskuse je tu už několikrát
![]()
takže zalez trolle
Už zase? To tu bylo několikrát. Myslím, že tenhle příběh je už hoooodně starý ![]()
@pikola píše: Více
možná už to řeší i víc roků
![]()
ona je nějaká opožděná
@unuděná píše: Více
Stejně jsou to většinou vymyšlené příběhy, tak je v podstatě jedno, že se opakují
Někdo holt má na starosti, aby se tu diskutovalo a kdo má pořád vymýšlet něco nového ![]()