Reakce na jinou diskuzi.

18.1.24 18:27

Reakce na jinou diskuzi.

Vím že sem chlap nepatří, toto je babský web. Jen mě zaujala máma co psala o možnosti získat práci přes sex. Klidně bych podiskutoval, nechal se drtit maminkama ale toto bych nikdy nenabídnul.
Na stranu druhou, upřímně vy holky když někoho hledáte, fakt jste tak samostatné, že je vám jedno jestli ten pán má pro vás nachystané zázemí nebo ne? Nepopíráte samy sebe, ženskou roli kde se žena stará o rodinu a muž tu rodinu zabezpečuje a chrání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9767
18.1.24 18:31
@jan987654321 píše:
Vím že sem chlap nepatří, toto je babský web. Jen mě zaujala máma co psala o možnosti získat práci přes sex. Klidně bych podiskutoval, nechal se drtit maminkama ale toto bych nikdy nenabídnul.
Na stranu druhou, upřímně vy holky když někoho hledáte, fakt jste tak samostatné, že je vám jedno jestli ten pán má pro vás nachystané zázemí nebo ne? Nepopíráte samy sebe, ženskou roli kde se žena stará o rodinu a muž tu rodinu zabezpečuje a chrání?

A nemyslíš si, že doba trochu pokročila a každý se může pasovat do takové role, do jaké chce? Smiř se s tím, že velká část ženských je nezávislých a vyhovuje jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
18.1.24 18:39

Raději mít své zázemí než riskovat to, že pak odejdu od chlapa jen s igelitkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
18.1.24 18:43
@jan987654321 píše:

Za mě - jsem soběstačná a naprosto samostatná od svých 18 let a i se svou dcerou, mám našetřeno, žijeme si hezky, moje práce mě baví.
Co se možného partnera týče, vyžaduji, aby na tom byl minimálně stejně, spíš ale lépe - protože nebyl povětšinou na mateřské, bude třeba o něco starší než já a jednoduše měl větší možnost si to zázemí vybudovat, i kariéru.
V případě, že bych šla s tímto partnerem pak znovu do dětí (já se tomu nebráním, přála bych si to ještě), musela bych se na něj moci na 100% spolehnout, že se nám výrazně nesníží životní standard a nebudeme muset „otáčet“ korunu, výrazně se uskromnit atd., protože jít do rodiny a být s dětmi doma je nejvýznamnější a nejriskantnější (nejen) ekonomický krok.
Nicméně co se týče nějakých „rolí“, do této debaty bych se asi úplně nepouštěla v obecném měřítku - jen sama za sebe - a já to mám tak, že já sama se na chlapa spolehnout chci, ale i s miminkem chci být stále částečně soběstačná a neviset na někom, jako koule. Vlastně ani ne z pocitu, že bych byla přítěž, ale proto, že zkrátka chci mít vždy nějaký svůj podíl na příjmech domácnosti. :nevim:
Jiná věc by ještě byla, kdyby muž třeba vydělával 5× tolik, co já, to pak opravdu asi mohu na těch pár let (2-3) přestat pracovat a užít si to volno, co jsem se svou dcerou neměla (od miminka v jeslích, já v práci, sama).

Za mě je nedůležitější ta důvěra, vědět, že se mohu spolehnout a odevzdat na tu chvíli svůj osud a osud vlastně své první dcery a dalších případných dětí do rukou tohoto člověka - ale to by tak asi mělo být vždy, když se pořizují děti, že ano? Zázemí, důvěra, stabilita a láska.

No nebudu vypisovat román, snad jsem to napsala srozumitelně a reagovala na to, cos měl na mysli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.24 18:49

@Jahru Jistěže ano. Jsou ženy které jsou nezávislé. Některé jsou ekonomicky v pohodě. Má reakce byla na jinou, v nepohodě. Palec nahoru že nabídku nepřijala. Prý byl ten podnikatel fyzicky jí nepříjemný. To chápu. Vydírání nepřijatelným chlapem.
Já píšu o jiném. Je spousta chlapů, co by rádi ženu zajistili a milovali. Některé z vás by doufám byly rády, některé dělají pózu, jsou i jiné tak zklamané že cituji „raději odejdu s igelitkou“.
Co nám zkusit taky někdy věřit? Zahodit špatnou zkušenost z minula a jít zase do rizika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.24 18:57

@Mari-KusKus @Mari-KusKus Děkuji. Asi tomu rozumím, jsem docela prací zabezpečený a umím se o ženu postarat. Rozumím tomu, že ona se snaží o totéž ale když je potřeba, spolehne se na partnera když ho shledá spolehlivým. Domnívám se, že tak to máte nastavené.
Ten můj příspěvek byl o něčem jiném. Paní e ptala, zda má tu práci za sex přijmout a já chtěl říct, že bych ji neodsuzoval ale litoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.24 18:59

@Jahru Proč bych se s tím smiřoval? Mě se to naopak líbí. Mám rád chytré a emancipované ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
18.1.24 19:03

Jakej pan? Já jsem si normálně našla kluka ne nějakýho pana 8o

• Citovat
  • Upravit
Janli
18.1.24 19:35
@jan987654321 píše:
@Jahru Jistěže ano. Jsou ženy které jsou nezávislé. Některé jsou ekonomicky v pohodě. Má reakce byla na jinou, v nepohodě. Palec nahoru že nabídku nepřijala. Prý byl ten podnikatel fyzicky jí nepříjemný. To chápu. Vydírání nepřijatelným chlapem.
Já píšu o jiném. Je spousta chlapů, co by rádi ženu zajistili a milovali. Některé z vás by doufám byly rády, některé dělají pózu, jsou i jiné tak zklamané že cituji „raději odejdu s igelitkou“.
Co nám zkusit taky někdy věřit? Zahodit špatnou zkušenost z minula a jít zase do rizika?

Udělat v životě jednu chybu, to se stane, ale udělat tu samou chybu dvakrát, tak to je stupidita.
A tebe nějak ohrožuje žena, co má vlastní nemovitost? Nemůžeš se pak cítit jako chlap? Nebo proč ti to vadí.?

• Citovat
  • Upravit
659
18.1.24 19:53
@jan987654321 píše:

Milovat muzes jen zenu, ktera je na tobe financne zavisla? 8o

Ja vydelavavam asi 3× nez manzel a oba jsme spokojeni. On nastesti nema tu typickou chlapskou jesitnost, ze by si kvuli tomu pripadal jako chlap menecenny. Naopak, podporuje me a ma radost z mych uspechu v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.24 19:19

@Janli Mluvíme jeden o koze a druhý o voze. Jasně že jsou ženy co vydělávají víc než manželé a jsou spokojeni oba. Ani já v tom problém nevidím a o tom jsem debatu nevedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.24 20:37

Jsem tu na ryze ženském fóru, jsem tu omylem a zmizím až mě o to kterákoliv požádáte. Ta debata se ohnula jinam. Já původně psal, že chápu ženu, která měla sexuální nabídku od muže zaměstnavatele, jí nepříjemného. Pak jste to stočily na téma málo vydělávající muž a bohatá samostatná žena. Ani s tím nemám problém ale jsme v jiné diskuzi. Když budete chtít, rád si o tom popovídám.
Nebojím se vás, naopak mám rád chytré a sebevědomé ženy. A nic nepotřebuju, žiju v dobrém vztahu, nepotřebuju seznamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
19.1.24 20:43
@jan987654321 píše:

Věřit je hezké ale z toho se nenajis, šla bych v CR jen do toho, kdyby mě manžel, když budu doma s dítětem zajistil. treba koupil nemovitost v případě rozvodu. Já nežijí v CR a tady bych nikdy neodesla s prázdnou, půlka penzijního pojištění při rozvodu patří manželce, neboť ona v době, kdyz neni zamestnana, tak nejdou penize na penzijni pojisteni. Ze zaklafniho duchodu nevyzije nikdo.. Takže tady jsem byla v klidu několik let doma s dětmi a užívala jsem si to.

Příspěvek upraven 19.01.24 v 20:49

• Citovat
  • Upravit
19.1.24 20:43

@Mari-KusKus Hezky jste to napsala. Ale když postavím na váhu dvě věci - mít další dítě s partnerem, kterého máte ráda, důvěřujete mu ale mít dítě vám třeba na pár let znemožní dovolené u moře, nebo nemít dítě a žít plný život co žijete, co byste volila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
19.1.24 20:44
@jan987654321 píše:
Jsem tu na ryze ženském fóru, jsem tu omylem a zmizím až mě o to kterákoliv požádáte. Ta debata se ohnula jinam. Já původně psal, že chápu ženu, která měla sexuální nabídku od muže zaměstnavatele, jí nepříjemného. Pak jste to stočily na téma málo vydělávající muž a bohatá samostatná žena. Ani s tím nemám problém ale jsme v jiné diskuzi. Když budete chtít, rád si o tom popovídám.
Nebojím se vás, naopak mám rád chytré a sebevědomé ženy. A nic nepotřebuju, žiju v dobrém vztahu, nepotřebuju seznamku.

Nejsi tady omylem, je tu už spoustu mužů a jsou vitany, aspoň ty normalni :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí