Reborn panenka - kde sehnat?

10
28.8.23 21:20

Reborn panenka

Ahojky, potřebovala bych poradit kde sehnat reborn panenku, chlapečka, velikost cca 50 cm za přijatelnou cenu.Budu ráda za jakýkoli typ, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
28.8.23 22:39
@Stjaninka píše:
Ahojky, potřebovala bych poradit kde sehnat reborn panenku, chlapečka, velikost cca 50 cm za přijatelnou cenu.Budu ráda za jakýkoli typ, děkuji :)

https://www.temu.com/…iper/n9.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80242
29.8.23 07:27

To není chlapeček, je nějak nedovybaveny. Takhle snad vypadají andělé, ne? Ti jsou bezpohlavní. Myslela jsem, že ty panenky jsou prostě kompletní. Že se umí i počítat, poblinkat, a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
29.8.23 08:01
@Stjaninka píše:
Ahojky, potřebovala bych poradit kde sehnat reborn panenku, chlapečka, velikost cca 50 cm za přijatelnou cenu.Budu ráda za jakýkoli typ, děkuji :)

Možná bazoš a podobné bazary. Jsou i e-shopy, kde je ženský kompletují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.23 08:22
@inkakřivák píše:
To není chlapeček, je nějak nedovybaveny. Takhle snad vypadají andělé, ne? Ti jsou bezpohlavní. Myslela jsem, že ty panenky jsou prostě kompletní. Že se umí i počítat, poblinkat, a tak.

Má to modrej dudlik, je to kluk. Vybavení jsem nekontrolovala. Ale mají spousty Reborn „panenek“, takže i Ty by sis určitě vybrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80242
29.8.23 08:24

Nevybrala. Období panenek mám za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.23 08:41
@inkakřivák píše:
Nevybrala. Období panenek mám za sebou.

Hmm, časem se do něj začneš vracet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80242
29.8.23 09:47

@stock Pokud se budu vracet do svého dětství, tak to nebudou panenku. Jdu shánět starého Merkura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.23 10:00
@inkakřivák píše:
@stock Pokud se budu vracet do svého dětství, tak to nebudou panenku. Jdu shánět starého Merkura.
:palec: Pred víc nez dvaceti roky, jsem tady Merkura koupila vnouceti, půjčím si jeho. Zrovna jako Märklin vláček se spoustou lokomotiv, vagónů, koleji atd. Klika, že na to byl opatrny. Ještě že jsem byla tehdy tak prozirava.. :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80242
29.8.23 11:09

@stock Vláčky mě nebraly, ty má zamluvené manžel. Ale Merkur, to byla láska. Já vždycky říkám, že jsem zpoloviny chlap. Proto u mne převažuje mozek a ne emoce. A vono to není špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.23 11:45
@inkakřivák píše:
@stock Vláčky mě nebraly, ty má zamluvené manžel. Ale Merkur, to byla láska. Já vždycky říkám, že jsem zpoloviny chlap. Proto u mne převažuje mozek a ne emoce. A vono to není špatný.

Ne, ve zdejsich diskuzich to špatný neni.
A taky asi 20kg autíček, mám s čím si hrat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80242
29.8.23 11:49

Když o tom přemýšlím, tak já byla na stavebnice, a skládačky. Skládačky problém nejsou. Starý Merkur ano. Tak při nejhorším koupím lego. Ale zase ty pěkné mají hodně jemné díly, a když už se mi budou stařecký třást ruce, tak nevím. Ale tak puzzle pro tříleté až pětileté budou taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
29.8.23 13:35

Ahoj, jestli máš zájem napiš mi do SZ, přítel je sběratel panenek a nějaké kontakty na sberatelky v ČR, které prodávají. Hlavně pozor na sbazar a bazoš, jsou tam samé podvodnice, nedávno jsme se taky skoro nachytali. My kupujeme přes ebay, kde za to ručí ebay, už 2× jsme nedostali produkt ale vrátili nám peníze. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová