Recepční v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Recepční v Praze
Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli má někdo nějaký kontakty ohledně práce recepční v Praze? Stále koukám na jobs.cz ,práce. cz i jsem v pracovní agentuře ale prý bez zkušeností neberou, nevím co dělat?
Nechci brát denní/noční na recepci protože to je rozhozený rytmus a stále se učím na přijímačky.
Kdyby někdo věděl nějakou dobrou firmu, kde se k lidem chovají hezky moc prosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Takže nemáš zkušenosti, ale budeš si diktovat podmínky. Vtipné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84
Děkuji za tvůj názor. Každý z nás má své potřeby a preference v tom, co hledá v zaměstnání. Pro mě je důležité najít takovou pozici, která bude vyhovovat mému životnímu stylu a zajistí rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Pokud máš jiný názor na podmínky v práci, respektuji to, ale každý má právo hledat to, co mu nejlépe vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
A ještě se ptá na Lázně jestli jsou dobrý, jestli by mohla odejít kdyby se jí tam nelíbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julieptackova467 píše: Více
No tak hledej dál. Hodně štěstí.
Aby jsi pro zaměstnavatele byla zajímavá tak musíš taky něco umět. A to se dělá většinou tak, že vezmeš práci co se naskytne i když by si měla slevit dočasně ze svých nároků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za názor. Nicméně věřím, že schopnosti a kompetence člověka nejsou definovány tím, že je ochoten přijmout jakoukoli práci za jakýchkoli podmínek. Hledám pracovní pozici, která bude odpovídat mým potřebám i mým zkušenostem, protože věřím, že kvalita práce jde ruku v ruce se spokojeností na pracovišti.
Přeji hodně štěstí i tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tomu úplně nerozumím - píšeš, že hledáš práci, která odpovídá tvým zkušenostem, ale v prvním příspěvku píšeš, že bez zkušeností neberou. Tak máš nějaké zkušenosti nebo ne? Pokud jo, nemělo by tě trápit, že bez zkušeností neberou. A pokud ne, tak holt dál hledej práci, která tvým zkušenostem odpovídá.
O recepční nevím. Vím o pražské škole, která hledá pomocnou sílu do kuchyně a uvítala by klidně jenom dopolední hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud se učí na přijímačky tak asi ještě studuje a kde má teda student vzít zkušenosti, když ho nikam nevezmou?
Záleží i jaká recepční, resp. kde. V hotelech je obvykle denní noční tak to asi ne, mohla bys zkusit spíš recepční/vrátnou třeba v nějaké kancelářské budově tam určitě noční nejsou a ani bys k tomu nepotřebovala extra praxi, ale často to bývá pro OZP nebo důchodce jenom.
Popř. recepční v nějaké firmě, ale tam už většinou vyžadují tu praxi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marieke je to fakt, ty velké kancelářské budovy mívají často hlavní recepci spojenou s ostrahou (jako že ty recepční jsou někdo jiný než sekuriťáci dole u závory do garáží a noční služba). A ty bezpečnostní firmy platí žádná sláva, takže uloví každou dušičku, co umí žblebtnout aspoň trochu anglicky, protože za ty prachy rozhodně zkušené recepční s rokama praxe vidlema přehrabovat nemůžou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julieptackova467 píše: Více
Takze na denni/nocni by te vzali, ale to nechces?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk Ano, mám přesně tuto zkušenost
Jen jako přivýdělek k rodičáku. Jsem tam nejmladší a tedy asi i jediná kdo vůbec umí anglicky
A plat je opravdu bída, jako přivýdělek to bylo super, většinou koukám na něco na YouTube nebo tady hraju slovní fotbálky
ale do konce života fakt ne-e
Ale zas to má výhodu, že teď už mne zvou i na pohovory na recepční do těch korporátů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a co umíš? Umíš anglicky, pokrocily Excel, mas dobre organizační schopnosti, které by byly patrné ze životopisu? Bohužel na tyhle pozice se často hlásí i zkusenejsi ženy s praxi, které touží si v zaměstnání odpočinout, jako třeba jsem se hlásila já
mi se toto postestilo, ale měla jsem předchozí praxi na vedoucího pozicích a celkově jsem se jim prostě líbila. A o tom to je - buď jim budeš vyhovovat a libit se, nebo ne. Lhostejno proč.
Paradoxně na tuhle práci fakt nic moc speciálního umět nepotrebujes, ale když neumíš nic, snadno si postves proti sobě půl firmy a ani nevíš, jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit