Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky ![]()
Budu pripravovat detskou party a rada bych pripravila “dortova lizatka”. Dostala jsem stroj na tyto cake pop od znamych, ale nebyl k tomu zadny navod nebo receptik, tak bych Vas poprosila, zda nemate osvedceny recept na tyto lizatka, nejlepe cokoladova ![]()
Budu vdecna kdyz sem napisete i dalsi tipy co pripravit na detskou party, delam ji poprve
Moc diky za rady a tipy ![]()
Taky dělám ráda párty. Lízátka nevím a též na ně myslím, že by nebylo marné je vyzkoušet. Ten přístroj jsem kdysi viděla v Tchibu a to bylo něco jako na pečení( smažení) z tekutého syrového těsta ( jako třeba palačinky se dělají z tekutého těsta), že? Zajímala jsem se totiž o výrobu „dortových nanuků“ a to se prý dělá jinak. Že se upeče korpus a pak se nadrolí do nanukových forem.
A tipy na párty. Největší úspěch má to, kdy si lidé mohou vybírat z většího množství. Třeba barevné makronky, to rádi ochutnávají. A vůbec malé zákusky a cukroví. Pak třeba nakrájené ovoce. Nakrájený meloun na malé kousky. Smažené malé řízečky. Vlastně mají rádi to, co je pracnější na výrobu a přípravu ![]()
Taky se priprav na to, ze ti to deticky rozeberou a rozprasi
.
Super vdecna je fontanka s cokoladou, gumovi medvidci, hadi, nanukove dorty, cokolada na kousky, balonky a svitici naramky
.
@Senses píše:
A tipy na párty. Největší úspěch má to, kdy si lidé mohou vybírat z většího množství. Třeba barevné makronky, to rádi ochutnávají. A vůbec malé zákusky a cukroví. Pak třeba nakrájené ovoce. Nakrájený meloun na malé kousky. Smažené malé řízečky. Vlastně mají rádi to, co je pracnější na výrobu a přípravu
Ja prave vzdycky krajim ovoce a zeleninu, rizecky mam v planu take
ale tim moje inspirace koncila ![]()
@Lucie_Sx píše:
Taky se priprav na to, ze ti to deticky rozeberou a rozprasi.Super vdecna je fontanka s cokoladou, gumovi medvidci, hadi, nanukove dorty, cokolada na kousky, balonky a svitici naramky
.
Ta fontanka asi neklapne, ale ty gumový bonbony je super napad, nejak jim to nazdobit ![]()
Ted jsem cetla docela dobry napad a to udelat nepecena lizatka jako se dela cukrovi. U nas vedou rafaello nepecene kulicky a chtela bych nejake cokoladove nebo s Nuttelou ![]()
Ahoj, oživuji diskusi. Nemáte někdo osvědčený recept na dortová lízátka / candy pops? Chtěla bych dětem udělat na Halloween, času je zatím relativně dost, ale zdobení budu muset objednávat z e-shopů, tak aby včas dorazilo
. Máte prosím i nějaké tipy na to, jak obalit v čokoládě apod.? Zatím jsem je nikdy nedělala, jen konzumovala
.
@PenelopaW píše:
Ahoj, oživuji diskusi. Nemáte někdo osvědčený recept na dortová lízátka / candy pops? Chtěla bych dětem udělat na Halloween, času je zatím relativně dost, ale zdobení budu muset objednávat z e-shopů, tak aby včas dorazilo. Máte prosím i nějaké tipy na to, jak obalit v čokoládě apod.? Zatím jsem je nikdy nedělala, jen konzumovala
.
Ja to nakonec udelala tak, ze jsem upekla placku dle receptu na netu, po vychladnuti jsem rozdrolila, pridala merunkovou marmeladu a smichala a pak vytvarela kulicky, kterejsem pak obalila v cokolade a v barevnem posypu ![]()