Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Nora4 píše:
Nejspíš nejdivnější dotaz, ale prosím mají u Vás Kinder Surprise? Já je už dva měsíce nemohu sehnat, ani v Albertu, ani v Lidlu, ani v Tetě kde je mívaly taky a dnes jsem chtěla objednat z internetu z Rohlíku. cz a nemají je ani tamNeví někdo zda li je nějaký výpadek ve výrobě, nebo co to??
oni je přes léto neprodávají. Takže bych řekla, že se objeví ted někdy.
Registrujeme už delší dobu. Dlouho nebyly žádné, jen Joy. Pak začaly být, ale pouze holčičí a klučičí varianty. To obyč klasické vajco jsem neviděla už straasne dlouho. Co se stalo ![]()
Přitom známý v PL je sehnal normálně ![]()
Je to s nimi nějaké divné. Výpadek měl i mrňavý Konzum u „nás“ na chalupě. Ale zjistila jsem, že Vietnamci jich mají dost.
My ho kupovali před týdnem u nás v obchodě na vesnici a mají jich tu ještě hodně.
Ještě teda dodáván, že jsem kupovala klučičí a holčičí. Jestli je to něco jiného, než surprise, tak se omlouvám za dezinformací. Zas tolik se v tom nevyznám. Pro mě vejce s hračkou jako vejce s hračkou. ![]()
@vokishka píše:
oni je přes léto neprodávají. Takže bych řekla, že se objeví ted někdy.
To je docela hoax, protoze nas je maji, jak v tescu, tak v Bille, v Rakousku taky, kupovali jsme v Hoferu i sparu a v Italii jsme ted byli a normalne jsme ho tam koupili taky. ![]()
Našla jsem…
„Společnost tak činí každoročně kvůli vysokým letním teplotám. "Společnost Ferrero dbá na kvalitu a čerstvost svých čokoládových výrobků, a proto každoročně v období letních měsíců Kinder Surprise na pulty prodejen nedodává,“
Takže se asi doprodava to co je??
To jsem nevěděla, asi je má jen ten, kdo si je před letem nasyslí (viz ti Vietnamci) ![]()
@Nora4 píše:
@smutný.smajlík Teda, to tleskam za objasnění. Super. Díky
Za málo ![]()
@Kriss Tina píše:
U nas mají, zrovna včera jsem kupovala v Penny.
A prosimtě mají u vás i ty úplně obyčejné klasické unisex
kinder surprise? Nebo taky jen holčičí a klučičí varianty? Mně vždycky na s ere, když tedy koupím dceři to růžové a stejně je tam konina ![]()
Možná se pletu, ale za mého dětství tam bývalý opravdu hračky, pamatuju si svítící duchy, ty jsem milovala. Dneska už jen tři kousky plastu a papírek asi na to máme smůlu
hlavně, že je všude nacpaný QR kód ![]()
@smutný.smajlík U nas teď mají nějaká se zvířátky, je to unisex a mají moc pěkné hračky
akorát nemají ten obyč obal ale je na nich nakresleno pár zvířat. Zkouším najít foto, tak toho je asi ono…
@Nora4 píše:
@smutný.smajlík Teda, to tleskam za objasnění. Super. Díky
no když jem to psala já, tak se mi nevěřilo ![]()