Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pstruha pokapat citronem, hlavně ze vnitř, nechat odležet, osolit, oblit v hl mouce s kmínem ( mám vyzkoušenou i celozrnou žitnou) a opéct na másle. je to nejrychlejší a nejlepší
Hlavní, aby byl co nejčerstvější, nic přemraženého…pak stačí udělat na másle, k tomu snítku nějaké bylinky a je to ![]()
Čerstvého pstruha peču občas na másle v troubě, dávám do něj bylinky a nakrájenou cibuli. Navrch pak kmín nebo krájené mandle ![]()
Příspěvek upraven 22.12.13 v 13:20
Já teda pstruha neobaluju…jen sůl, bílý pepř, limetka/citron a máslo…a do alobalu na gril (v troubě bývá taky gril) Já mám stolní gril…ideální je ten venku, ale to asi nedáš… ![]()
@Jitka1976
i když dnešná vánoce by to asi problém nebyl grilovat venku ![]()
Kdyz uz pstruha, tak bych oupila lososoviteho pstruha…je o dost lepsi, nez normalni a taky bych ho udelala bez obalovani v mouce..jen na masle a bylinkami…a do vypeku cmrndnes jen trosku bileho vina a mas k tomu i omacku
Vždycky jen lehce osolím a pokmínuju, pak buď na pánvi na másle nebo v troubě na másle
Je tak nejlée cítit chu´t té ryby
Jenom posílit a na másle na panvicce z obou stran orestovat
My pečeme v troubě. Jen osolit, případně kmín, citron a pečeme na másle. Je výborný.
@tetma píše:
@Jitka1976![]()
i když dnešná vánoce by to asi problém nebyl grilovat venku
nooo…možná vytáhnu i plavky…
![]()
Kdyz do trouby tak pokryt syrem, treba i ostrejsim jako je Niva nebo Gorgonzolla.
Děkuji všem za rády. Pravděpodobně budou u nás použivané všechny plotýnky na sporáku a i všechny panve hold kapr se bude dělat ve velkém
Tak jsem se chtěla zeptat na kolik stupňu a na jak dlouho pečete pstruha v troubě?
Ahoj Znáte nějaký dobrý recept na pstruha a jednoduchy na přípravu. Rozhodla jsem se že místo kapra budu mít letos pstruha a nechci s tím stravit moc času. Parkrát jsem měla pstruha, který se obalil v mouce, ale vůbec nedržel tvar a rozpadal se tak bych chtěla nějaký jiný a vyzkoušený recept.