Recept: První boloňská omáčka

První boloňská omáčka Boloňská omáčka
Průměrné hodnocení 0.0 bodů.
odesílám...

Pro hlasování se musíte přihlásit

Pro hlasování se musíte přihlásit

  • Čas 25

Odlehčená verze pro miminka

Postup

Na oleji osmahneme nastrouhanou mrkev, cibulku a celer. Přidáme hovězí maso doma umleté (nebo kdo má kostičku v mrazáku, přidá nakonec) a smažíme dohněda.

Rajčata spaříme v horké vodě a oloupeme. Oloupané je nakrájíme a přidáme k omáčce, zalijeme vývarem a dusíme cca 10 min.
Mezitím si uvaříme těstoviny podle návodu, ale bez soli.

Nakonec vše dáme dohromady a rozmixujeme.

(Kdo má miminko už tolerující kousky, koupí malinkaté těstoviny a přidá je už k namixované omáčce).

Ingredience

  • 1/2 cibule
  • 1 mrkev
  • kousek celeru
  • 2 rajčata
  • 20 g hovězího masa
  • 2lžíce těstovin
  • olivový olej
  • vývar

Chutnalo vám? Okomentujte recept První boloňská omáčka

Váš příspěvek

Odesílám...