Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
tak mi včera muž donesl 4kg vepřového boku a že to chce dneska úpect k obědu s bramborovou kaší. Ale já dělám celkově vepřově minimálně a když už, tak v podobně přírodního plátku na pánvičce
. Můžete mi prosím poradit jak na to? Nějaký dorbý recept a hlavně jak dlouho se to bude asi péct, abych věděla kdy začít s vařením. ![]()
Moc děkuji
Tak já když dělám velký flák masa v troubě (vozí nám tchýně třeba celou jehněčí kýtu atd.), tak si to omyju, nařežu, občas prošpikuju, podliju olejem, a vodou, osolím nebo okořením, popřípadě k tomu dám cibuli a zeleninu…
V troubě to peču tak kolem 3hodin, pokud je to nakrojené, tak se to propeče rychleji…
Tak bůček je mastný dost, já ho jen naříznu do kříže (tu kůži) posolím, okmínuju, podliju vodou, dám cibuli na kolečka a česnek dle chuti:-)
Děkuji ![]()
K obědu jsem to nakonec nestihla, takže to bude k večeři. Snad se povede ![]()
jinak poradím, kdyby ho hodně zůstalo, pmlet, přidat ještě trochu sádla (rozpuštěného) a pak nechat schládnout, pomazánku pak mazt na chleba a k tomu sul pepř, kyselý okurek a naložené cibulky, chlap se po tom může utlouct ![]()