Recept na vepřový bok?

714
10.12.11 09:00

recept na vepřový bok?

Ahoj holky,
tak mi včera muž donesl 4kg vepřového boku a že to chce dneska úpect k obědu s bramborovou kaší. Ale já dělám celkově vepřově minimálně a když už, tak v podobně přírodního plátku na pánvičce :oops: . Můžete mi prosím poradit jak na to? Nějaký dorbý recept a hlavně jak dlouho se to bude asi péct, abych věděla kdy začít s vařením. :D
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
10.12.11 09:20

Tak já když dělám velký flák masa v troubě (vozí nám tchýně třeba celou jehněčí kýtu atd.), tak si to omyju, nařežu, občas prošpikuju, podliju olejem, a vodou, osolím nebo okořením, popřípadě k tomu dám cibuli a zeleninu…
V troubě to peču tak kolem 3hodin, pokud je to nakrojené, tak se to propeče rychleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
10.12.11 09:28

Tak bůček je mastný dost, já ho jen naříznu do kříže (tu kůži) posolím, okmínuju, podliju vodou, dám cibuli na kolečka a česnek dle chuti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.12.11 10:35

Děkuji :kytka:
K obědu jsem to nakonec nestihla, takže to bude k večeři. Snad se povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.12.11 10:57

Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.12.11 11:22

jinak poradím, kdyby ho hodně zůstalo, pmlet, přidat ještě trochu sádla (rozpuštěného) a pak nechat schládnout, pomazánku pak mazt na chleba a k tomu sul pepř, kyselý okurek a naložené cibulky, chlap se po tom může utlouct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí