Recepty pro 9měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
3.1.13 09:36

Ahoj holky mám dotaz, bramborovou kaši děláte z kravského mléka? Někde jsem četla, že od 6m se může vařit z kravského mléka, ale do minimálně do roka nepodávat jako pití. Je to tak? A taky jestli dáváte prckům na chlebík šunku? A jestli jo tak jakou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
3.1.13 09:43

@abidail když kaši tak odstřívám MM (případně bych dala UM), kravské bych nedala v žádném případě a šunku také ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.1.13 09:47

@roomci díky za info, já už nemám tolik MM, abych mohla odstříknout, ale to UM bych mohla. Tak díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.13 11:24

Ahojda, všechno mléko, které zmiňuju v receptech, myslím UM (používám sunar). to kravské mléko by asi neuškodilo, spíš jde o to, že by nebylo takovým přínosem-UM (nebo MM) je obohaceno o další živiny a minerály, které kravské mléko neobsahuje, tak proč dítě o to připravit :) šunku jsem zatím nezkoušela dávat kvůli soli, ale pokud bych to zkoušela, asi bych se mrkla na d-test nebo podobný server, která šunka vychází nejlépe co do obsahu masa a množství soli. slyšela jsem, že šunky pro děti prý nejsou nic moc…ale nevím, nejsem v tom kovaná :) kupuju šunku výběrovou nebo od kosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
3.1.13 12:38

Šunku taky ještě nedávám a jen tak nedám, a až tak taky spíš od kosti, právě kvůli tý soli.. nedavno bylo v Dtestu dětský párky, ze 16 testovaných nebyly pro děti vhodný ani jedny párky 8o párek taky nedostane dřív jak ve dvou třech letech :-) a kaši dělám z UM, vězšinou z 30ml vody, to akorát stačí na jeho porci.. Kravský určitě dřív jak v roce nepoužiju, někde jsem četla že od 10m je možný z kravskýho dělat jídlo, samotný na pití až po tom roce, já ač mlíko miluju tak mu ho nedám, netěř má alergii na BKM tak u malýho s tim radši počkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
21.4.17 15:12

@roomci ja tez ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie