Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, je tady někdo, kdo poletí 29. 6. s dětmi do Řecka na Kos?
@Black Cat ale prd.. kámoš je tam zrovna teď, psal, že je to pěkně nafouknutá bublina ![]()
@l1986 píše:
To doufám
vzal tam celou rodinu, vegetí už týden a uprchlíka ještě neviděli.. bo jsem si z něj dělala legraci, ať přiveze uprchlíka jako suvenýr ![]()
Bohužel dcery letí 22.6.na Kos s prarodiči.
Byla jsem s tím smířena sak at jedou, no během posledních par dni jsem znervoznela, kvůli těm uprchlikum.
Doufám ze se mi vrátí v pořádku.
Cele je to jedna velka nafouknuta bublina, ale proste media nemaji o cem psat…
@martina.se píše:
@Kelsey neboj, fakt to tam není tak hrozné![]()
Protože se zrovna potopila loď, ne? Další připluje za týden až dva… ![]()
Ja myslim, ze se bojite zbytecne. Znami tam ted byli a na zadnyho uprchlikanenarazili
co by taky delali v tech hotelovych resortech? By je hnali…
oni se snazi dostat dal do Evropy, takze se pohybuji kolem policejnich stanic- kvuli dokladum.
@Black Cat píše:
Protože se zrovna potopila loď, ne? Další připluje za týden až dva…
woe
néé, fakt to tam není tak šílené, jak se píše.. kámoš by jinak odjel - byl na to nachystanej.. a říkal, že klid a pohoda..
@Barushe píše:
Ja myslim, ze se bojite zbytecne. Znami tam ted byli a na zadnyho uprchlikanenarazilico by taky delali v tech hotelovych resortech? By je hnali…
oni se snazi dostat dal do Evropy, takze se pohybuji kolem policejnich stanic- kvuli dokladum.
Poslední tyden uz dobrovolně nepoustime zprávy ani je nectem, kvůli zachování klidu, aby vubec odjely
.
Taky jsme se nedávno vrátili…bylo krásně, ostrov jsme projeli celý a na žádného uprchlika jsme nenatrefili…já bych se nebála ![]()