Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemusíte se bát, vůbec. My byli loni a kolik jich přibylo letos přesně nevím, ale jsou v táboře u hlavního města. V hlavním městě jsou vidět. Ale nijak nas neobtezovali. Jinde nejsou.
No známí tam teď žádný neviděli, zato jim ale málem shořel hotel, když hořel les poblíž, evakuovali je na loďce a taky letěli jen o let dřív, než byl ten s tím jedním motorem. ![]()
ale dobře to dopadlo a prej krásná dovolená. ![]()
Ale nevím přesně kde byli, snad někde u nějaké kokari beach.
Kamaradka byla zacatkem srpna a pry pohoda. Projeli na skutru cely ostrov a nenarazili na zadny migranty (samozrejme jezdili po prirode a plazich, ne hlavnim mestem). Z fotek to vypadalo paradne
myslim, ze se nemusite bat ![]()
@smutná máma píše:
@Mirinda27 ten Samos je letos nějak smolný
No to teda ![]()
Z jmenovaných pouze Lutania Beach.Co chceš vědět? Hotel fajn, nebylo tam nic, co by mi vyloženě vadilo. ale není to hotel, který bych doporučovala kudy chodím. Takovy ten zlatý střed -neurazil, nenadchl. Ale jako čistota byla a jídlo taky moc dobré. Na druhou stranu, mne je v Řecku fajn asi kdekoliv ![]()
@luca241 No hledám nějaký hotel, kde bude čisto, milý personál a nebude to prostě propadák
Když píšeš že v Řecku je fajn kdekoliv, tak usuzuji, že už máš pár hotelů zasebou, takže se chci zeptat, který bys doporučila?
@Lilianka33 píše:
@luca241 No hledám nějaký hotel, kde bude čisto, milý personál a nebude to prostě propadákKdyž píšeš že v Řecku je fajn kdekoliv, tak usuzuji, že už máš pár hotelů zasebou, takže se chci zeptat, který bys doporučila?
Star Beach Village na Krétě, The Kresten Royal Na Rhodu(akorát moře přístupné z mola, jinak hotel byl úžasný),v podstatě kterýkoliv hotel ze sítě Mitsis(řecká síť hotelu, držící si vysoký standard),Caravel na Zakynthosu (tam si nejsem jistá, jestli tam ještě lítají cz cestovky).teď už mě nic nenapadá, ale jsem naprosto přesvědčena, že třeba tvym jmenovaným Princess Adriana, Galaxy na Zante nebo tím Almyra hotelem určitě neuděláš špatně.Naopak.Tam bych klidně vyrazila, patří do mých vytipovaných
…
My byli v červenci v hotelu Samaina Inn a líbilo se, uprchlíka jsme žádného neviděli.