Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ja mam takovej pocit, ze jsme tam meli mezipristani na skythos…no muzu ti rict, ze jestli je to malej ostrov tak urcite all inclusive, nebo se nenajite a je vsechno silene drahy, napr pizza za
jro (nejlevnejsi) a hnusna ![]()
Az pojedeme priste do recka, tak urcite s jidlem
Ohledne toho pocasi, byli jsme tam v cervneci a bylo tam vedro hrozny, ale v kvetnu by tam mohlo byt nadherne, akorat ![]()
tak na Samosu jsem byla, byl to primy let, ale sezen si all inclusive. Rozhodne bych, ale let nedoporucovala v tak pokrocilem stupni tehu, taky se pozeptej v cestovce jestli nechteji papir, ze muzes cestovat na vlastni riziko, nektere airolinky chteji prave ten papir ze do 34 tt se da jakztak cestovat bez problemu, po 34 tt je to problem
My jsme s pritelem byli na Samose pred ctyrmi roky. Za me je to jeden z nejkrasnejsich ostrovu v Recku. Jestli mohu doporucit hotel tak je to Samaina Inn v mestecku Karlovassi. Jidlo tam bylo neskutecne dobre. Akorat nevim, jestli bych jela na dovolenou tri mesice pred porodem. Nejsem typ, co by lezel porad na plazi a ten ostrov rozhodne stoji za to projet si ho cely na motorce nebo autem. K tem nejkrasnejsim mistum na ostrove vedou jenom polnacky a to celkem hodne divoky.
Ahoj,na Samosu se nám moc líbilo,není tak rušný jako ostatní řecké ostrovy,a je hezky zelený plný kostelíků.doporučuji půjčit si auto min. na 3 dny a projet si ho.Bydleli jsme v hotelu Samaina-4*
Jinak,nevím,jestli bych jela na svatební cestu před porodem do Řecka
kdyby něco,tak Řekové mají dost laxní přístup,navíc si nejsem jistá,jestli 3m před porodem můžeš do letadla ![]()
Na Samosu jsem byla shodou okolností taky těhotná, ale už někdy ve 4. měsíci. Výhody už tu padly - spousta zeleně a hodně krásných místeček na výlety autem - měli jsme půjčené na 4 dny a bývalo by to chtělo ještě.
Nevýhodou aspoň podle mě bylo opravdu dost větrné počasí po celou dobu pobytu (byli jsme v červenci), u našeho hotelu hodně kamenitá pláž a i na můj vodomilný vkus nepříjemně studené moře.
Osobně bych jako svatební cestu doporučovala třeba spíš Lefkádu, ta je nádherná ale ne moc vhodná pro pobyt s malými dětmi. Tak zatím obrážíme v Řecku jiné štace a čekáme, než mladší pídě povyroste. ![]()
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s pobytem na řeckém ostrově SAMOS? Jsem těhotná a plánuji svatební cestu. Rodit budu v půlce srpna a na cestu bychom rádi jeli v květnu. přivítám Vaše zkušenosti. Hlavně co počasí v tu dobu. Díky