Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtela bych vas poprosit o radu. Shanime vetsi auto kam by se vesly tri autosedacky a mame moznost koupit za rozumnou cenu celkem pekne Berlingo. Podle vnitrnich rozmeru a rozmeru autosedacek by se tam tri vejit mely, ale zajimalo by mne jestli s tim nekdo mate zkusenost, pripadne jaka znacka autosedacek se vam tam vesla?
Dik moc!
ahoj,nemam sice zkušenost s Berlingem ale máme škodu superb a v něm 2 podsedáky a autosedačku maxi cosi Tobi .na to že je superb jeden z největších vozů tak je to knop.Myslim že do berlinga asi nedáš 3 autosedačky.A taky záleží na vel.sedaček. Asi jsem nepomohla co? ![]()
Co jsme videli tak do berlinga se vesli.Je to fakt velky vuz.
Ahoj, my s Berlingem jezdili
3 sedaček se neboj, vydají se tam 100% ![]()
tak to je jedině dobře,já psala podle srovnání nikoliv zkušeností.Tak se omlouvam ![]()
Ahoj,
V autech se vůbec nevyznám
…Dá se pořídit ještě spolehlivý Citroen Berlingo do 80 000? Je nějak důležitý ročník? Na co mám zaměřit u tohoto auta? Potřebuji auto na vyježdění a na tři autosedačky vzadu. Máme S- Maxe, ale potřebujeme ještě něco pro mě.
Děkuji.
Ano, do Berlinga se vejdou
to auto je více „praktické“ než „reprezentativní“
narozdíl od Superbu a jiných „limusín“
@Bunnies My máme tedy jen 2 místnou verzi, takže se sedačkami neporadím, ale do 80 tis. určitě, my to naše pořídili za 30 a už je to nějaký ten pátek a ceny jdou u aut dolů.