Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, všem nemáte někdo na prodej Red Castle zavinovačka blanket MIRACLE? A máte s ní dobré zkušenosti? Díky Míša
Ahoj,
já ji mám..bílou.A klidně bych ji prodala.Je dvakrát praná,moc jsem ji nepoužívala,jelikož jsem dostala celkem3kousky(dárek).A jsem s ní spokojená.Malá nemrská ručičkama,takže spinká úplně v pohodě,což bez zavinování teda nebylo.Původně stála350kč,tak pokud by jsi měla zájem,napiš SZ,za280kč bych ji prodala.
Holky,
v com davate prcka do zavinovacky? V overalku alebo len v plinke?
@miisenka v lete jsem davala jen v bodycku a ted uz nepouzivame. davala bych dle teploty v byte…nasi male to teda ale uspech moc neprineslo
Tak sme skusili zazrak.Maly spal o hodku dlhsie ako standartne a bol kludnejsi(nebudil sa na rucicky)..doteraz sme nezavinovali, v standartnej nechcel byt, tak mal spaci pytlik..len mi v tom pride ze je obmedzovany, ze musi celu dobu lezat jak larvicka..:-)..a nejak ho do toho neviem obliect..je len v overalku a pride mi, ze ma studene nozky..v dome mame teraz 20 stupnov..tak nevim ci sa vratit k pytliku alebo ho nechat na husenku..deku sa bojim cez neho hodit, aby sa nezavrtal pod nu..