Redukce na WC Jika Mio
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
redukce na WC Jika Mio
Zdravím, ví prosím někdo, jaká redukce by konečně na to naše WC Jika Mio pasovala? Má tvar U a většina prkének je beznadějně malá, vůbec to nepasuje. Tak nevím, nikdy mě nenepadlo, že máme nějaký mimořádný záchod - na všech popisek různých redukcí píšou optimisticky, že pasují na všechny nebo většinu WC. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj,
sice nemáme Mio, ale taky jsem vyzkoušela několik redukcí (máme pro změnu hranatý záchod) a jediná, která pasuje snad na všecky wc je tahle od Nuku:
http://www.babygoods.cz/…o-modre.html?…
Dává se nahoru na prkýnku a po celém obvodu je takový gumový protiskluzový pásek, takže i když nepadne přesně, jak na to děcko dosedne, ani se to nehne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikita066 no to vypada krasne, ondra jen to videl, hlasi tam chces (tam chci) no ta cena je taky krasna … zkusim mrknout, jestli to nekde maji. Libi se mi tam i ty madla na zebricku, my u wc nic nemame. Diky moc za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xivi Ahoj a diky a vy to mate doma? Myslis, ze bys mi to mohla zmerit - tu delku a sirku? Uz jsme meli nejake redikce s protiskluzem ale holt to v eslo jen na jednu stranu treba a nebylo to stabilni vubec. Diky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my koupili v Hornbachu rodinné prkénko, původně jsme měli redukci, ale příšlo mi, že moc nepasuje…stálo kolem 400,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katkatel my to máme doma a vypadá to v reálu suprově, já to kupovala od paní na bazárku za 400Kč v super stavu, tak zkus kouknout, třeba najdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZdeMac aha to vubec neznam a to jde napasovat na tento typ zachodu? a nevis, jestli to v tom obchode maji bezne? na netu jsem to nenasla, jen v nejakych starsich inzeratech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikita066 no ja pohledam, fakt to vypada moc pekne, Ondrovi se to bude libit, to je jasny, jen ta cena me trochu teda no… ale tak uvidime, muzu to doma nadhodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katkatel je to tohle prkénko, dívala jsem se a máme také wc od Jiky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katkatel našla jsem toto http://www.bade-welt.com/rodinnsedtko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZdeMac ahaa no to je taky zajimavy, a je to maly sedatko jaksi no dost maly? Nas mrnous bude mit dva roky teprv, nepropadne mi tim? Diky moc za tip i fotecky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katkatel ahoj, nevím jak přesně to popsat - zespod jsou takové výstupky, co musí být uvnitř mísy. Aby to zapadlo dovnitř, tak musí být tvůj vnitřní rozměr na míse/prkýnku široký 22 cm a dlouhý 25 cm, vnější rozměry nejsou podstatné.
Kdyžtak ještě napiš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katkatel tak jsem to změřila a šířka 15,5 cm a délka 19,5…a nepříjde mi to velký, aby dítko propadlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZdeMac Diky to jsi hodna, ja uz jsem z tech velikosti popletena, vsechno se mi zda velke, akorat ty sedatka zatim byly male az tady jsem od vas nasla konecne nejake rozumne typy, dame s muzem hlavy dohromady a uvidime. Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit