Reference na REMAX

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2814
30.11.16 17:20

@AndelaCerna souhlasím s tebou, jen 30 provize mi přijde málo, asi jsi zažila nějakou skromnou realitku.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.6.18 08:54

Remax sroubuje ceny

Volal jsem na rk remax na prazskou pobocku a samozrejme jsem se nemohl dovolat tak jsem jim volal nekolikrat a az po nekolika hodinach se mi povedlo dovolat .Šok prisel hned kdyz Mi bylo sdeleno ze je garaz prodana a teprve rano ji tam rk vystavila. Druha zkusenost skoro stejna cena na netu pevna a po nekolika telefonatech mi bylo sdeleno ze pokud mam vazny zajem ze jsou 3 vazni zajemci a ze muzeme jednat o cene .V Nasledne komunikaci jsem se dozvedel ze jsem 3 a nakonec mi asistentka rekla 40t navic a muzeme se dal bavit jinak nema cenu .Tak tomu rikam profi jednani jen jestli se majitel dozvi ze se to proda memovitost draz .Nejsem zaplacen a ani nemam s remaxem nic spolecneho .Cekam ze mi jeste zavolaji a nasponuji cenu jeste dal tak jim uz reknu dekuji a at si delaji oficialni drazby .Remax na to si teda budu davat velkej pozor koupil jsem uz Nekolik nemovitosti a tohle je nejhorsi jednani co jsem potkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí