Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
prosím o jakékoliv informace. Třeba jsem tu četla že špatná práce, Dlouhé nečkání dokonce urgence…
Také jsem ve starých recenzích četla že je ošizené(špatné)kování.
Dnes nám přišla nabídka a s tou jsem jinak docela spokojená
Prosím zkušenosti všechny děkuji
Zkušenosti nemám, ale nechali jsme si od nich dělat nabídku a za stejnou cenu jsme sehnali jinde vyšší kvalitu. Vekra např. jen dvojité těsnění, jinde standard trojité apod. To jen k nabídce.
Máme tedy okna od jiné firmy, ale nemůžu ještě hodnotit, máme je teprve měsíc.
U nás přesně to samý jako u @Kintyre. Měli jsme několik cenových nabídek a nakonec jsme šli do oken od jiné firmy a spokojenost.
Měli jsme k dispozici i to, jak okna od námi vybrané firmy vypadají po několika letech, servis je u nich taky bez problému, stačí jim zavolat, nebo poslat mail.
Měli jsme atypický rozměr oken. 2× byl posunutý termín dodávky, navíc nám nesedí ani jedna síť proti hmyzu (okna i dveře na zahradu). Reklamujeme to u firmy, která stavěla a jsem zvědavá, jestli nám Vekra bude schopná sítě dodat do léta.
@Kintyre píše:
Zkušenosti nemám, ale nechali jsme si od nich dělat nabídku a za stejnou cenu jsme sehnali jinde vyšší kvalitu. Vekra např. jen dvojité těsnění, jinde standard trojité apod. To jen k nabídce.
Máme tedy okna od jiné firmy, ale nemůžu ještě hodnotit, máme je teprve měsíc.
Prosím a jaká firma to byla??
@Jaruše píše:
U nás přesně to samý jako u @Kintyre. Měli jsme několik cenových nabídek a nakonec jsme šli do oken od jiné firmy a spokojenost.
Měli jsme k dispozici i to, jak okna od námi vybrané firmy vypadají po několika letech, servis je u nich taky bez problému, stačí jim zavolat, nebo poslat mail.
Taky prosím o jakou firmu šlo??
@Mystaro píše:
Taky prosím o jakou firmu šlo??
Píšu SZ, abych nedělala reklamu ![]()
Máme okna z firmy Vekra 2 roky a zatím spokojenost (celkem 22 oken - RD). Jediný problém byla dodávka špatných venkovních parapetů (jiné rozměry), ale reklamace proběhla rychle a bez zbytečných průtahů.
Ahoj, máte nějaké další zkušenosti s Vekrou? Ve svém okolí slýchám dobré reference, ale kvůli většímu zásahu mě zajímají zkušenosti i zde. Docela na to spěchám, protože momentálně se dá s Vekrou soutěžit o BMW a myslím, že tu bude dobrá šance, ale zase to nechci uspěchat, poraďte prosím.
Ahoj s Vekrou mám velmi dobrou zkušenost, dělali nám okna v paneláku. A byli jsme fakt spokojeni, montáž zvládli rychle a bez problémů. Sousedka měla reklamaci kování, ale to záhy vyřešili seřízením okna. Okna fungují dobře, tak doporučuji.
My máme okna od Vekry už 4 roky a stále vypadají velmi dobře ani žádné komplikace se nevyskytly, takže úplně v pohodě doporučím.
Ahoj a díky za příspěvky. Okna jsou namontované, sice jsme nevyhráli, i když jsem si to moc přála, ale z oken mám velkou radost, dům hned prokoukl. Vše probíhalo perfektně, zaměstnanci Vekry vystupovali profesionálně a překvapila mě rychlost a čistota montáže. Čekala jsem teda větší hrůzu. Tímto jim děkuji za kvalitně odvedenou práci.