Referent call centra VZP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Výběrové řízení je taková vyřazovací opicarna.. Sleduji reakce, jak se umíš vyjadřovat atd.. Pak se volá.. Nakonec s těmi vybranými osobní pohovor, proč atd.. Jinak plat dle pozice a zkušenosti.. Pracovní doba to samé, dle oddělení.. Nedá se říct 100 pro
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak to jsem na to zvědavá. Při telefonátu mi personalistka říkala, že se končí v 16:00hod.,ale přesně od-do neřekla, jen že víkendy jsou volné.
Tyjo, má to být pasivní linka, tak jsem na to zvědavá, řekla jsem si o min. 26000 ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No, tak to jsem na to zvědavá. Při telefonátu mi personalistka říkala, že se končí v 16:00hod.,ale přesně od-do neřekla, jen že víkendy jsou volné.
Tyjo, má to být pasivní linka, tak jsem na to zvědavá, řekla jsem si o min. 26000
Kdybych brala podle bývalé kolegyně, tak pasivní linka, nástup 29..ale úplně přesně podmínky nwm.. Školení měsíc a půl.. Ty sichty.. Pasivní linky jsou přístupné vesměs 7-21, takže sichty na střídačku.. Ale 100% neřeknu, nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tyjo, má to být pasivní linka, tak jsem na to zvědavá, řekla jsem si o min. 26000
26 je málo. Chtěla bych min 32.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
26 je málo. Chtěla bych min 32.
Co rovnou 50
většinu peněz na těchto místech dělají provize, základ bývá malý..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Co rovnou 50většinu peněz na těchto místech dělají provize, základ bývá malý..
32 není 50 na pasivní lince provize vetsinou nebývají. Jedna se o odbornou pozici v Praze. To opravdu i pokladní ne v Lidlu ale dokonce v Albertu bere víc.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
32 není 50 na pasivní lince provize vetsinou nebývají. Jedna se o odbornou pozici v Praze. To opravdu i pokladní ne v Lidlu ale dokonce v Albertu bere víc.
Na pasivní lince jsou provize za zpracovaný požadavek zákazníka 😁 jinak by mě zajímalo, co je odborného na referentovi VZP..je to jedna z nižších pozic. U techto velkých firem je fuk, zda pha co Brno atd.. Mají tabulkové platy pro celou ČR
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holka jestli neco umis, tak bez radsi o dum dal. V Praze mas xy jinych a rozhodne lepsich moznosti. Vseobecne delat na call centru byt pasivnim je cesta do pekel. Za 2 roky vyhoris + silena fluktuace na techto pozicich. Jak tu bylo receno, je to jedna z nizsich pozic a rozhodne bych jim nevenovala na pohovor na takovou pozici 3-4 hodiny. Takhle dlouhy pohovor absolvoval manzel kdysi do nadnarodni spolecnosti na uplne jinou pozici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobreeee, holky rozeslala jsem vice CV, tak zatim se do 2.dne ozvala prave VZP. Asi mate pravdu
je lepsi neco jineho…
- Citovat
- Upravit
Nevím, kolik ti je a jakou máš praxi, já vzala před pár lety, když mi končila RD, call centrum nechci říci přímo ze zoufalství, ale protože mi tam byli ochotní vyjít vstříc s plánováním směn. Byla jsem na pasivní i aktivní lince (nejednalo se o prodej), nebylo to tedy přímo v pojišťovně a jakmile jsem se zaběhla, nebyla to pro start špatná práce. Do roka jsem už nevolala, ale dělala supervizi call centra a pak si mě firma přetáhla na jinou pozici v administrativě, protože mě už znali, měla jsem dobré výsledky a vyznala jsem se jak ve firemních procesech, tak i v jejich systému. Ve finále jsem několik let vedla tým na mezinárodním projektu. Pro mnoho pozic i dnes je zkušenost s prací v call centru výhodou, záleží na tobě - zůstat tam „na doživotí“ ale nedoporučuju..
A jestli máš při tom hledání volný čas chodit po pohovorech, tak bych ani nezatracovala ucházet se i o místa, co se ti v začátku „nezdají“. Většinou se přímo na nich dozvíš víc o inzerované práci, jaké budeš mít do budoucna u firmy možnosti.. Ale hlavně se na nich otrkáš, takže příští pohovory zvládneš podat ještě lepší výkon. A pohovor formou Assessment centra je sice dlouhý, ale je to také dobrá zkušenost - zaměstnavatel si tu testuje soft skills uchazečů - jak se chovají, jaká je jejich schopnost práce v týmu, jak reagují, jak jsou kreativní v modelových situacích - opět dobrá zkušenost, pokud by tě nějaký AC v budoucnu opět čekal..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HannyBunny píše:
Nevím, kolik ti je a jakou máš praxi, já vzala před pár lety, když mi končila RD, call centrum nechci říci přímo ze zoufalství, ale protože mi tam byli ochotní vyjít vstříc s plánováním směn. Byla jsem na pasivní i aktivní lince (nejednalo se o prodej), nebylo to tedy přímo v pojišťovně a jakmile jsem se zaběhla, nebyla to pro start špatná práce. Do roka jsem už nevolala, ale dělala supervizi call centra a pak si mě firma přetáhla na jinou pozici v administrativě, protože mě už znali, měla jsem dobré výsledky a vyznala jsem se jak ve firemních procesech, tak i v jejich systému. Ve finále jsem několik let vedla tým na mezinárodním projektu. Pro mnoho pozic i dnes je zkušenost s prací v call centru výhodou, záleží na tobě - zůstat tam „na doživotí“ ale nedoporučuju..
A jestli máš při tom hledání volný čas chodit po pohovorech, tak bych ani nezatracovala ucházet se i o místa, co se ti v začátku „nezdají“. Většinou se přímo na nich dozvíš víc o inzerované práci, jaké budeš mít do budoucna u firmy možnosti.. Ale hlavně se na nich otrkáš, takže příští pohovory zvládneš podat ještě lepší výkon. A pohovor formou Assessment centra je sice dlouhý, ale je to také dobrá zkušenost - zaměstnavatel si tu testuje soft skills uchazečů - jak se chovají, jaká je jejich schopnost práce v týmu, jak reagují, jak jsou kreativní v modelových situacích - opět dobrá zkušenost, pokud by tě nějaký AC v budoucnu opět čekal..
Dost záleží na tom, jak je AC vedené. Zažila jsem jeden, kde to vypadalo jako by si manažeři hledali potenciální milenky. Přitom nešlo o úplně tupou práci bez mozku. Ale jinak souhlas, AC může být dobrá zkušenost pro další pohovory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer holky
Nemáte někdo zkušenost s pracovní pozicí referent call centra Všeobecné zdravotní pojišťovny? Pracoviště na Praze 5 - Kutvirtova 339/5, Praha 5 ( u metra Radlická).
Zajímal by mě plat, pracovní doba, benefity a popřípadně nějaké rady k výběrovému řízení.
Jsem pozvaná a bude prý trvat 3-4 hodiny.
Předem děkuju za nápady, rady a tipy