Reflux u dětí a dlouhodobé ATB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
248
20.3.12 09:06

Reflux u dětí a dlouhodobé ATB

Dcera má reflux ledvin.Maminky máte některá stejný problém?Hledám někoho s kým bych to mohla probrat a kdo by mi poradil.Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5370
20.3.12 09:13

Ano moje dcera měla oboustrnný reflux 4st.atb.měla od 9měsícu do 3let.máme po operaci,ptej se na co chceš a ráda zodpovím pokud to bude v mých silách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.3.12 09:28

Ahoj,malá má zjištěný reflux když měla 1,5r.Od té doby má stále atb.Dceři je teď 4,5r a stále užívá sumetrolim.Na poslední kontrole dr říkal že už by ji ty atb zrušil,ale ona trpí zácpou tak kvůli tomu ji atb nechává.Já si ale myslím že tu zácpu má z těch antibiotik,tak mi to přijde začarovaný kruh.Denně bojujeme z kakáním.Teď čekáme na další vyšetření do května,kde se uvidí jestli ji atb zruší.Jenže když vidím jak ji furt bolí bříško,myslím že už z těch léků.Má to bříško takové nafouklé.Nechce se mi sedět a čekat až do května.Jinak ten reflux má stupeň 1 a jak roste tak se ji to spravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.3.12 09:35

Řeším to že do ní valím pořád atb :-(a to že si nevím rady s tou zácpou :-(Že je to pořád dokola.Jestli ta zácpa je fakt z těch atb.A to nafouklé bříško.Když byla mimi měla pupeční kýlu,to jsem ji musela pupík zalepovat tamponkem,a spravilo se to.Tak nemůže to být nějaká kýla to nafouklé bříško?Ale to by zjistili na těch různých vyšetření v nemocnici ne?gastro a nefrol?:-(díky za jakoukoliv radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.3.12 09:40

na zácpu vyzkoušej probiotika, třeba BioGaia probiotické kapky, jsou od 1měsíce.

plus ve svém věku by už mohla třeba i laktulosu.

s nafouklým bříškem neporadím, ale kýlu by poznali a nafouklé může být od zácpy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.4.13 19:45

Obnovuji diskuzi, dneska nám zjistili reflux a nějaký nález na ledvine od ctvrtka ležíme v nemocnici s opakovaným zánětem ledvin :-( Moc mi k tomu nerekli, tak koukam jake mate zkusenosti vy. Trochu mě vyděsilo, ze se to resi operativne, jamam taky reflux a na operaci sem nebyla. Tak snad to moji malou taky mine. Jinak v nemocnici je to peklo, Ana jeste nechodi sama, a lezt tu taky vsude nemuze mam uz ruce jak vopice a jeste tydenn tu budem ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí